27 / 04 / 2024

Şehitkamil Karacaoğlan Sosyal Tesisi

Şehitkamil Karacaoğlan Sosyal Tesisi

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Karacaoğlan Mahallesi’nde inşaatı kısa süre önce başlatılan sosyal tesisin inşaatı tamamlandı.

Mart 2024 SED ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? 

Mart ayının girmesi ile beraber, Türkiye genelinde çocukları olan ihtiyaç sahibi aileler ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan Sosyal Ekonomik Destek (SED) ödemelerini beklemeye devam etmektedirler.

Araba alma kaban al! A3 fiyatına satılan kaban sosyal medyayı salladı!

İstinye Park'ta dünyaca ünlü bir markanın mağazasında Vikunya yünü kabanın fiyatı görenleri şok etti. A3 araba fiyatına satılan kabanı sosyal medyayı salladı. İşte ayrıntılar...

1-2-3-4 çocuklu aileler müjde! Devlet en az 3 bin 571 TL'ye kadar destek veriyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelere destek ödemelerine devam ediyor. Bu kapsamda başlatılan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımı ile hesaplara en az  3 bin 571 TL yatırılıyor.

Aile Bakanlığından son dakika müjdesi! Sosyal destek ödemesine yüzde 17,55 zam geldi...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yapılan  Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerinin yüzde 17,55 zamlandığını duyurdu. 

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımına zam yapılacak mı? Kimin aylığı kaç lira olacak? 

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı sık sık araştırılan sosyal destek ödemelerinden. Peki sosyal desteklere yeni zam gelecek mi? 

Bu habere acil bakın! Devletten başvuran herkese 5400 TL verilecek

Gereksinim sahibi insanlara yapılan sosyal destek ödemeleri herkes tarafından merakla sorgulanıyor. Her detayları merak edilen ödemelerin en merak edilenleri ise, Peki 5 bin 400 TL ödemeyi kimler alabilir? Tüm ayrıntılar haberimizde.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mart 2023 destek müjdesi! Hesaplara 2.059 TL, 3.090 TL, 3.295 TL ve 3.708 TL  yatıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocuklar için yapılan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerinin devam edeceğini duyurdu. Hesaplara 2.059 TL ile 3.708 TL arasında değişen tutarlarda ödemeler yapılacak...İşte ayrıntılar...

Tiktok'a şoke eden ceza! İşte kesilen cezanın nedeni

Yaklaşık 1,5 milyar kullanıcısı olan ve tüm dünyada severek kullanılan sosyal medya hesabı TikTok için kullanıcı verilerine yönelik soruşturma açılmıştı.  Tahkikatın ardından dev firmaya ceza verildi.

Instagram çok kullanılan özelliğini kaldırıyor! Mağaza butonu yok olacak. Peki alışverişe devam mı?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Instagram dikkat çeken kararını açıkladı. Uygulamada alışveriş olanağı sağlayan o buton artık olmayacak. Mağaza butonu gidince akıllara heman şu soru geliyor: Peki alışveriş nasıl yapılacak? İşte yanıtı…

Başvuru ekranı açıldı! Paraya ihtiyacı olanları ilgilendiriyor: Ödemeler PTT'den yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca, dar gelirli vatandaşlara yapılan sosyal destekler sürüyor. Bu kapsamda dar gelirli vatandaşlara yapılan kira yardımının detayları da netleşti. İşte kira yardımı ayrıntıları...

Büyük gün geldi, Facebook Pay’in adı değişti! İşte yeni adı…

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulaması olan Facebook'un ödeme aracı Facebook Pay, dünyada isim değişikliğine gitti . Facebook Pay artık yaklaşık 200 ülkede Meta Pay ismiyle kullanılacak. İsim değişikliği Türkiye için şu anda geçerli değil… 

Aman dikkat! Sosyal konut başvurusunda sakın yapmayın, iptal olabilir

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ‘yüzyılın konut projesi’ olarak bilinen ve geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyu ile paylaşılan sosyal konut projesiyle ilgili ailelerin başvurularının iptal olmaması için nelere dikkat edilmesi gerektiğini tek tek duyurdu.

TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücretliler dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan sosyal konut projesi ile ilgili detayları resmen açıkladı. TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücret alanlar dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın...

Şehitkamil Karacaoğlan Sosyal Tesisi Haberi

Şehitkamil Karacaoğlan Sosyal Tesisi

Şehitkamil Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda inşaatına başlanılan Karacaoğlan Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı. Şehitkamil Belediyesi'nde yer alan habere göre, mahalle nüfusunun yoğun olması sebebiyle yapımına başlanan ve mahalledeki ikinci sosyal tesis olma özelliğini taşıyan nitelikli sosyal tesis hizmete açıldı. Mahalle sakinlerinin ihtiyacını karşılayabilecek şekilde 770 metrekare alan üzerine 580 metrekare büyüklüğünde hayata geçirilen Karacaoğlan Sosyal Tesisi bay ve bayan taziye evinden oluşuyor. Taziye evi içerisinde; mescit, mutfak ve yemek yeme bölümü, abdest alma yeri, WC yer alıyor. 

ÖRNEK BİR SOSYAL TESİS YAPILDI

Karacaoğlan Mahalle Muhtarı Sadin Dilsiz, yapılan nitelikli sosyal tesisin mahallelerindeki önemli bir eksikliği giderdiğini söyledi. Geniş sınırları ve yoğun bir nüfusa sahip olan mahallelerine ikinci bir sosyal tesisin yapılmış olmasının memnuniyet verici olduğunu belirten mahalle muhtarı Karacaoğlan Mahalle Muhtarı Sadin Dilsiz, şöyle konuştu:

“Mahallemize...