28 / 07 / 2024

şehitkamil kaymakamı mehmet aydın

şehitkamil kaymakamı mehmet aydın

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) tarafından yürütülen Gaziantep’in tarihi ve kültürel dokusunun ortaya çıkarılması projesi masaya yatırıldı...

Kapaklı, inşaat sektöründe Türkiye ortalaması üzerinde büyüdü!

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde geçtiğimiz yıl toplam 9 bin 561 adet konut, arsa ve tarla satıldı. 2017'de 26 milyon 310 bin 469 TL tutarında harç tahsilatı gerçekleştirildi.  Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer konuyu değerlendirdi.

Tekirdağ Kapaklı Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Kapaklı'da hayata geçirdiği kültür merkezinin temeli atıldı. Temel atma törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer de katıldı.

Şehitkamil Fıstıklık Semt Parkı açılıyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fıstıklık Semt Parkı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki’nin katıldığı törenle hizmete açılacak.

Şehitkamil Ülkerli'deki tüm arazi yolları açıldı!

Şehitkamil Belediyesi, çiftçinin işini kolaylaştırmak hedefiyle başlattığı arazi yolları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tüm arazi yolları açılan Ülkerli Mahallesi Muhtarı Mehmet Taşkın, çalışmalar dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Erciş Belediyesi kent yenileme çalışmaları sürüyor!

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname ile Van’ın Erciş Belediye Başkanlığına görevlendirilen Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, ilçede yol yapım, parke taşı döşeme ve otopark sorununu çözmek için çalışmalara başladı.

Gümüşhane'de inşaat halindeki okullar incelendi!

Gümüşhane Kaymakamı Mehmet Durgut, İl Milli Eğitim Müdürü Şeydi Doğan ile birlikte inşaatı devam eden okulları incelemelerde bulundu.

Ordu Mesudiye'nin yeni belediye binasının temeli atıldı!

ORDU'nun Mesudiye Belediyesi yeni hizmet binası temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma törenine Mesudiye Kaymakamı Mehmet Uslu, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, belediye meclis üyeleri, resmi kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Muş Varto'nun alt yapısı sil baştan!

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, ilçede devam eden yol yapım çalışmalarını denetledi.Çetin, ''2016 yılı yatırım programında Özel İdare Genel Sekreterliği ve KÖYDES projesi kapsamında 2015 yılında kalan ve 2016 yılında yaz sezonunda yapılması planlanan asfalt yol çalışması yapılacak.''dedi.

Muş Varto'ya 100 sosyal konut müjdesi!

Muş Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Varto ilçesi için çok güzel projeleri olduğunu belirterek, "Bunlardan bir tanesi konut projesi'' dedi. 100 konutluk proje evsiz hiç kimseler için hayata geçecek.

Gaziantep'te inşaat sorunu çözülecek!

GAZİANTEP İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk ve yönetim kurulu üyeleri Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun ve Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz'ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. 

Şehitkamil'deki dönüşümde arsa karşılığı ev alınabilir mi?

Şehitkamil Belediyesi Şubat toplantısında, CHP’ li Meclis üyesi Mehmet Sucu, “kentsel dönüşüm planları alanlarda bulunan arsa ve evlerine karşılık yeni yapılan binalardan ev talepleri var. Bizlerin belediye olarak böyle bir çalışmamız var mıdır?” diye sor

Tekirdağ Kapaklı İmam Hatip Lisesi inşaatında son durum!

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Karaağaç mahallesinde yapımı devam eden İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

MİKADER Kapaklı Rehabilitasyon Merkezi 5 bloktan oluşacak!

Minik Kalplerle El Ele Derneği’nin (MİKADER), 40 çocuğun hayata kazandırılması için Kapaklı’da yapımına başladığı rehabilitasyon merkezinde Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz protokol üyeleri ile birlikte incelemede bulundu.

şehitkamil kaymakamı mehmet aydın Haberi

şehitkamil kaymakamı mehmet aydın

Meclis Salonu’nda gerçekleşen alternatifli proje tartışıldı. Uzman konuklar ve şehir plancıları tarafından tartışılan proje için Tarihi Kentler Birliği üyeleri, Kent Konseyi Üyeleri, Gaziantep Üniversitesi, Zirve Üniversitesi, Şahinbey, Şehitkamil Belediyeleri, Mimarlar Odası Üyeleri ile birçok mimar ve kent planlayıcıları görüş belirttiler.


Üç bölgede yapılması düşünülen projenin birinci aşamasında Gaziantep Kalesi ile Zeugma Mozaik Müzesi arasındaki aks yer alıyor. Burada kalan tarihi ve kültürel yapıların ortaya çıkarılması ve kent dokusunun korunması hedefleniyor. Gaziantep Kalesi’nden Zeugma Müzesi’ne giden bir yol veya üst geçit yapımı da düşünülüyor.


İkinci bölgede Demokrasi Meydanı’ndan Derekanarı Sokaktan kaleye kadar olan bölüm yer alıyor. Bu arada hanların, kent otellerin, ticarethanelerin, ofis ve büroların yapılması ve yine kent dokusunun korunması hedefleniyor.


Derekenarı sokaktan Tüfekçi Yusuf Bulvarı’na kadar olan bölgeyi kapsayan projenin içinde...