05 / 05 / 2024

Şehitkamil Seyrantepe TOKİ Konutları ne zaman teslim

Şehitkamil Seyrantepe TOKİ Konutları ne zaman teslim

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor. Anahtar teslim töreni 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00'da gerçekleştirilecek.

Şehitkamil Seyrantepe TOKİ Konutları'nda sona gelindi!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Şehitkamil ilçesinin Seyrantepe mahallesinde yapılan bin 700 konutun yakın zamanda hak sahiplerine anahtar teslimi yapılacak.

Şanlıurfa Maşuk Mahallesi TOKİ ile gelişti!

Şanlıurfa'da Karaköprü Seyrantepe (TOKİ Maşuk) Mahalle Muhtarlığı için aday olan Yusuf Aslan, inşa edilen TOKİ konutlarıyla bölgenin iyice geliştiğini söyledi. Aslan, ''Sıkıntıları ve eksiklikleri gidereceğim'' diye konuştu.

Şehitkamil Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi açılıyor!

Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi’ne yaptığı ikinci sosyal tesisi tamamladı. Halkın birçok ihtiyacına tek noktadan hizmet verilecek Seyrantepe 2 Sosyal Tesisi, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Şehitkamil Seyrantepe'ye 3. sosyal tesis!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Seyrantepe 3. Etap Sosyal Tesisi inşaatını inceledi. Başkan Fadıloğlu, “İnşallah kısa bir sürede Seyrantepe 3. Etap Sosyal Tesisindeki çalışmalar tamamlanacak ve milletimizin hizmetine sunulacak” dedi.

Gaziantep Şehitkamil Seyrantepe Projesi'nde 966 konutun teslimi yapıldı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şehit Kamil Belediyesi işbirliğinde yürütülen Gaziantep Şehitkamil-Seyrantepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 966 konutun anahtar teslimi yapıldı.

TOKİ Seyrantepe Konutları teslim edildi!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Gaziantep Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi törenle yapıldı. Anahtarlarını alan ailelerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Şehitkamil Seyrantepe Konutları teslim edildi!

Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslim töreni gerçekleşti. Yeni yuvalarının anahtarını teslim alan mutlu aileler, daha sonra Şehitkamil Belediyesi’nin aşure ikramını tattı.

TOKİ Seyrantepe'de 966 konut teslim ediliyor!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ konutlarında anahtar teslim ne zaman?

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor.

TOKİ Şehitkamil Seyrantepe Konutları teslime hazır!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor.

Şehitkamil Seyrantepe TOKİ Konutları'nın anahtarları teslim ediliyor!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor. Anahtar teslim töreni 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00'da gerçekleştirilecek.

Seyrantepe'de 966 konutun anahtar teslimi yapılacak!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 adedinin anahtar teslimi yapılacak.

Seyrantepe TOKİ’de 20 Ekim heyecanı!

Gaziantep Şehitkamil ilçesinde belediye ve TOKİ işbirliği ile yapımı tamamlanan Seyrantepe Mahallesi TOKİ konutlarındaki 966 dairenin anahtar teslimi 20 Ekim salı günü yapılacak. İşte ayrıntılar...

Şehitkamil Seyrantepe Konutları 20 Ekim'de teslim edilecek!

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 adedinin anahtar teslimi yapılacak. Teslimler 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek.

Şehitkamil Seyrantepe TOKİ Konutları ne zaman teslim Haberi

Şehitkamil Seyrantepe TOKİ Konutları ne zaman teslim

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimi yapılıyor. Anahtar tesliminin 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00'da gerçekleştirileceğini belirten Başkan Rıdvan Fadıloğlu, hak sahibi tüm vatandaşları törene davet etti. 


SEYRANTEPE KONUTLARI'NIN ANAHTARLARI HAZIR

Gaziantep'te yaşanan konut sıkıntısını ortadan kaldırmak ve yeni yaşam alanları oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Seyrantepe Mahallesi'nde yapımını tamamladığı bin 680 konuttan 966 tanesinin anahtar teslimini törenle gerçekleştirecek. Seyrantepe Konutları'ndaki tamamlanmış daireler, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde 20 Ekim 2015 Salı günü saat 14.00'da düzenlenecek 'anahtar teslim töreni' ile hak sahiplerine teslim edilecek.


966 DAİRE İÇİN 'ANAHTAR TESLİM TÖRENİ' YAPILACAK

Düzenlenecek törene ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Biz Şehitkamil Belediyesi olarak kentsel dönüşüm için kullandığımız Seyrantepe...