05 / 07 / 2024

Şehitlik Camii Pursaklar

Şehitlik Camii Pursaklar

Ankara Pursaklar Mezarlığı yanında Şehitlik Camii Dini ve Sosyal Tesis inşa ediliyor. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 425 metre kare alan üzerine yükselen ve iki ayrı bloktan oluşan camii inşaatı hakkında bilgi aldı.

Pursaklar Tebessüm Camii ve Külliyesi'nin temeli atıldı!

Selçuklu mimarisi ile Pursaklar Devlet Hastanesi'nin yan tarafındaki 3 bin 875 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan iki minareli Tebessüm Camii ve Külliyesi'nin temeli atıldı.

Ankara Pursaklar'da yeni kreş inşa ediliyor!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nin ilçe merkezindeki Yavuz Selim Camii yanında yaptığı kreş inşaatı tamamlanıyor. Başkan Çetin, son durum hakkında bilgi aldı.

Ankara Pursaklar'a Şehitlik Camii inşa ediliyor!

Ankara Pursaklar Mezarlığı yanında Şehitlik Camii Dini ve Sosyal Tesis inşa ediliyor. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 425 metre kare alan üzerine yükselen ve iki ayrı bloktan oluşan camii inşaatı hakkında bilgi aldı.

Ankara Pursaklar'a 2 yeni kreş!

PURSAKLAR Belediyesi'nin ilçe merkezindeki Eskiköy Caddesi üzerindeki kreş inşaatı tamamlanırken, Yavuz Selim Camii yanında yapılan kreşte ise dış cephe sıvasına başlandı.

Azerbaycan Şehitlik Camii ibadete açıldı!

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, uzun zamandır kapalı olan Şehitlik Camii'nde tadilat işlemleri tamamlandı. Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından 1996'da yaptırılan ve 2009'da tadilat için kapatılan Şehitlik Camii yeniden ibadete açıldı.

Ankara Pursaklar Saray Merkez Camii'nin temeli atıldı!

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar Saray Mahallesi’ndeki Merkez Camii’nin temel atma törenine katıldı. Konuşmaların ardından Başkan Çetin ve beraberindeki protokol üyeleri temel atmak için butona bastı.

Pursaklar'da uygulama imar planı değişikliği yapılacak!

Pursaklar Belediye Başkanlığından: Pursakla'da uygulama imar planı değişikliği yapılacak...

Yahya Efendi Camii açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Yahya Efendi Camii açıldı...

Ataşehir Mimar Sinan Camii'nin havadan görüntüleri!

Ataşehir Mimar Sinan Camii www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi...

Çamlıca Camii'nin hafriyat çalışmaları iki ayda tamamlanacak!

Yedi minaresiyle tarihe geçecek olan Çamlıca Camii'nin hafriyat çalışmaları iki ayda tamamlanacak...

AE Arma-Elektropanç Cezayir Camii'nin elektrik işlerini üstlendi!

AE Arma-Elektropanç dünyanın 4. büyük mabedi olan Cezayir Camii'nin elektrik işlerini üstlendi...

Ankara Pursaklar'da parselasyon planı değişikliği!

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden: Pursaklar'da parselasyon planı değişikliği...

Hendek Rasim Paşa Merkez Camii'nin inşaatı devam ediyor!

Sakarya Hendek Rasim Paşa Merkez Camii 'nin inşaatı devam ediyor, cami Türkiye'nin en büyük kubbeli camileri arasında yer alıyor

Şehitlik Camii Pursaklar Haberi

Şehitlik Camii Pursaklar

Ankara Pursaklar’da ardı ardına hayata geçen projeleri denetlemeye devam eden Başkan Çetin, Şehitlik Camii Dini ve Sosyal Tesis inşaatında incelemelerde bulundu. Pursaklar Mezarlığı yanında inşa edilen Şehitlik Camii Dini ve Sosyal Tesis inşaatını denetleyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçeye Hacı Bayram Camii’ne benzer güzel bir eser kazandıracaklarını söyledi. 425 metre kare alan üzerine inşa edilen ve iki ayrı bloktan oluşan camii inşaatı hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan, ilçede hem cenaze işlemlerinin daha iyi yapılabileceği hem de cenaze namazının geniş bir alanda kılınabileceği dini tesise ihtiyaç olduğunu...