04 / 07 / 2024

Şehmuz Tatlıcı

Şehmuz Tatlıcı

2001 yılında Fransız kökenli Le Meridien Türkiye'de otel açmak için harekete geçmiş. Otele mekan olarak Şehmuz Tatlıcı'ya ait Tat Towers'ı seçen şirket, Tatlıcı Grubu ile 50 milyon dolara anlaşacağı konuşulmuş.

Tatlıcı mirasına sürpriz ortak!

Gayrimenkul zengini Tatlıcı Ailesi'nin mirasına, ABD'den yeni bir ortak daha çıktı. Levent Tatlıcı'yla evli olduğu anlaşılan Donna Marie Tatlıcı, merhum Şehmuz Tatlıcı'nın çocuklarına dava açtı.

Gayrimenkul zengini Tatlıcı Ailesi’nin mirasına yeni ortak ABD'den!

Bugüne kadar hiçbir veraset belgesinde adı geçmeyen ve Murat Levent Tatlıcı’yla evli olduğunu belirten Amerikalı gelin Donna Marie Tatlıcı, merhum Şehmuz Tatlıcı’nın 9 çocuğuna dava açarak mirasçılık belgesinin verilmesini istedi.

 Migros'ta filtre kahve makinesi 1.899 TL’ye, quartz ısıtıcı 299 TL’ye, Paşabahçe 6’lı tatlı tabağı 149,90 TL’ye düştü!

Kasım ayına dev indirimlerle giren Migros, tüm müşterilerini Migros şubelerine davet etti. Bu doğrultuda, filtre kahve makinesi 1.899 TL’ye, quartz ısıtıcı 299 TL’ye, Paşabahçe 6’lı tatlı tabağı 149,90 TL’ye düştü. İşte 1 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

İbrahim Tatlıses AVM açıyor! 700’e yakın kişiyi işe alacak!

Ünlü şarkıcı  İbrahim Tatlıses, Balıkesir Burhaniye'de Alışveriş Merkezi açacağını duyurdu. AVM'nin tamamlanmasından sonra 700 kişi işe alınacak.

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Gürsel Han, İbrahim Han, Mehmet Han, Resul Han tarafından kuruldu.

Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'da 2 milyon TL'lik arazisinde çiftlik kuracak!

Her fırsat bulduğunda Urla'ya giden Kıvanç Tatlıtuğ, organik tarım ve bağcılığa merak sardı. Urla'da 2 milyon TL'ye arazi aldığı iddia edilen yakışıklı oyuncu burada bir çiftlik kurmayı hayal ediyor.

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

Baldinotti Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baldinotti Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Tatlıcı tarafından kuruldu.

Tat Towers'ta reklam krizi!

Tat Towers’ın dış cephesi, 3 milyon 300 bin liraya kiralandı. Mehmet Tatlıcı, terekenin 6 milyon 700 bin lira zarara uğratıldığını ileri sürdü. Savcılık takipsizlik kararı verdi...

Hazine arayıcısı Bekir Tatlı tünel kazısı için devlet desteği bekliyor!

Mersin'de hazine arayıcısı Bekir Tatlı tarafından ulaşılan ve içerisinde 2 bin 300 yıllık büyük bir imparator hazinesi bulunduğuna inanılan mezar odası ve tüneldeki kazıların devamı için devlet desteği bekleniyor...

İbrahim Tatlıses'ten Urfa'da imar eleştirisi!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Kaşmer Dağı ile ilgili imar planını eleştirdi. Tatlıses, ''Urfa’da gelişim yok, kentleşme yok, ilerleme yok'' dedi.

Tatlıcıların yalısına haciz geldi!

Piyasalarda gayrimenkul zenginliği ile bilinen, 2012'de vefat eden merhum iş insanı Şehmus Tatlıcı’nın kızı Gülşen İlter’in borcundan dolayı Tatlıcıların Kanlıca'daki yalısının bir kısmına haciz geldi.

Konut alıcılarının banka kredisi kullanma oranı azaldı!

Güneş Gazetesi yazarlarından Mehmet Canıtatlı bugünki yazısında konut alıcılarının banka kredisi kullanma oranının azalması sonucu firmaların kampanyalarını değerlendirdi.

Alterro Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alterro Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Nurettin Tatlıcı tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özsüt bir yılda 41 yeni şube açacak!

Şirket, çoğunluğu büyükşehirlerde olmak üzere, bir yıl içerisinde 41 şube açmayı hedefliyor. Infinity Invest Holding ’in, 2014 yılında yüzde 70 hissesini satın almasından sonra İzmirli tatlıcı Özsüt, yatırım atağına geçti.

Şehmuz Tatlıcı Haberi

Şehmuz Tatlıcı



Meridien, Tatlıcı'nın KULELERİNE TALİP


Dünyanın en lüks otel zincirlerinden Le Meridien, Şehmuz Tatlıcı'nın Zincirlikuyu'daki kulelerine talip oldu. İki grup arasındaki görüşmelerin imza aşamasına geldiği öğrenildi 


HACER GEMİCİ, EKONOMİ SERVİSİ


    Dünyaca ünlü otel zincirleri, İstanbul'u mesken tutuyor. The Ritz Carlton'ın Türkiye'ye gelmesinin ardından bu kez Fransız kökenli Accor Grubu Le Meridien oteller zincirine İstanbul'da bir halka eklemek üzere harekete geçti. Otele mekan olarak Şehmuz Tatlıcı'nın Zincirlikuyu'daki TAT Towers'ını seçen grup, Tatlıcı ile görüşmelerini sürdürüyor. İki grup arasında temaslar sürerken, 50 milyon doları bulması beklenen anlaşmanın imza aşamasında olduğu konuşuluyor.


YABANCILAR SIRADA


    Son devalüasyonla birlikte yatırım için cazip bir ülke haline...