23 / 07 / 2024

Şehnaz Aybar

Şehnaz Aybar

Molino İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şehnaz Aybar ve Ohannes Tomarcı ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

Utkayca Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utkayca Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Cangel Aybar ve Utku Aybar ortaklığında kuruldu.

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybar E Ticaret İnşaat Tekstil Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aybar tarafından kuruldu.

Aybar Design Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybar Design Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aybar tarafından kuruldu.

Aybar kar fırtınası ne zaman bitecek? Meteoroloji saat vererek uyardı!

Meteoroloji tarafından aktarılan son dakikan bilgilerine göre, Türkiye genelinde kar yağışlarının süreceği belirtildi. Meteoroloji, son dakika kar uyarılarını açıkladı. İşte saat saat kar uyarıları...

Aybar Kar Fırtınası nedir? İstanbul’da kar ne zaman duracak? Kar ne zaman bitecek? İşte 5 günlük hava tahmini…

İstanbul’da Aybar Kar Fırtınası bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, 9-14 Mart tarihlerinde Aybar Kar Fırtınası, İstanbul’u etkisi altına alacak. Peki Aybar Kar Fırtınası nedir? İstanbul’da kar ne zaman duracak? Kar ne zaman bitecek? İşte detaylar…

İstanbul Valiliği'nden son dakika kar uyarısı! İşte valiliğin açıkladığı 8 maddelik kararlar…

İstanbul’da beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle İstanbul Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 8 madde hâlinde paylaştığı bir dizi önlemler aldı. Valiliğin açıkladığı 8 maddelik kararda okullar, üniversiteler, özel ve resmî eğitim kurumları 14 Mart’a kadar tatil edildi.

Motokuryeler çalışıyor mu? İstanbul'da 10 ve 11 Mart'ta motokuryeler çalışacak mı? Valilik açıkladı!

İstanbul'da etkili olması beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından bir bir dizi önlemler alındı. Resmî ve özel okullar, üniversiteler ve daha birçok kurum, tatil edildi. Motokuryeler için de valilik tarafından açıklama yapıldı.

İstanbul’da okullar tatil mi? Okullar ne zamana kadar tatil? Okullar ne zaman açılacak?

İstanbul’da beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle valilik okullarla ilgili flaş bir karara imza attı. İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle merak edilen, ‘’İstanbul’da okullar tatil mi?’’ sorusuyla ilgili net kararı verdi.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Aybar Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybar Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aybar ve Mehmet Sait Aybar ortaklığında kuruldu.

Şehnaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehnaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aşğa tarafından kuruldu.

Labar Studıo Mimari Proje Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Labar Studıo Mimari Proje Ve Uygulama Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Şehnaz Çetin Labar tarafından kuruldu.

Pakistan'da eyalet parlamentosu milletvekili arazi anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldü!

Pakistan'ın Sindh eyaleti parlamentosu üyesi Şehnaz Ensar arazi anlaşmazlığı sebebiyle vefat eden kayınbiraderi Zahid Kohar'ın bir yeğeni tarafından öldürüldü

Şehnaz Aybar Haberi

Şehnaz Aybar

Molino İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şehnaz Aybar ve Ohannes Tomarcı ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu. 


Molino İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İnşaat 1-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...