20 / 05 / 2024

şehreküstü adı nereden gelir

şehreküstü adı nereden gelir

Şahinbey Belediyesi tarafından sokak sağlıklaştırması çalışması kapsamında restore edilen Şehreküstü Konakları, Şehreküstü semtinde 7 km’lik bir alanda Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından görkemli bir törenle açıldı.

Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı! Rekor üstüne rekor kırdı! 14 Temmuz 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının ardından yükselişe geçerek rekor üstüne rekor kırdı. Gram altın dün 1667 lira oldu. Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 14 Temmuz 2023 altın fiyatları.

Kumtel set üstü ocak fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 23 Mart 2023 fiyat listesi...

Dayanıklılığıyla dikkat çeken Kumtel set üstü ocak modelleri uzun yıllar boyunca kullanılır, farklı göz sayılarıyla her ihtiyaca verir. Peki, Kumtel set üstü ocak dörtlü doğalgazlı kaç TL? Kumtel KO-40 TSHDF siyah ocak kaç TL? İşte detaylar...

Deprem otomobil piyasasını iyice alt üst etti! Bayiler sipariş bile almıyor!

Türkiye’nin yaşadığı tarihi deprem felaketi, onbinlerce can kaybı ve trilyonlarca liralık hasarın ardından birçok olumsuzlukların da tetikleyecisi oldu. Asrın felaketinin ardından otomobilde de talep patlaması yaşanırken zaten bozuk olan arz-talep dengesi iyice alt üst oldu.

İlk emekli maaşınız yattı mı? kaç TL maaş alacaksınız? İşte emekli maaşı sorgulama adımları!

Toplam 13 milyon emekliye çok yakında EYT düzenlemesinden emekli olacaklarla birlikte yaklaşık 2,5 milyon kişi daha katılacak. Peki ilk emekli maaşınızın hesabınıza geçip geçmediğini nasıl öğrenirsiniz? Emekli maaşı nereden sorgulanır, hangi adımlar izlenir? İşte yanıtlar…

McDonald's'tan 'Çok gizli' 15 Temmuz şifresi: Kamuda görevli üst düzey yetkilli isim açıkladı

Dünayanın en büyük fast food yemek zincirlerinden birine sahip olan Mc Donald's'tan ilginç bir adım geldi. Şirketin aldığı karar gündeme bomba gibi düşecek. Kamuda çalışan üst düzey bir görevli "Çok gizli bilgi" diyerek sızıntıyı yaptı. Eğer bu iddia doğruysa...

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl ve nereden alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı almayı düşünen vatandaşlar başvuru adımlarını araştırıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl ve nereden alınır?

Tapu randevusu nasıl alınır 2022? Tapu randevu alma adımları

Tapu dairesinde işlemi olan vatandaşların öncelikle randevu almaları gerekiyor. İlk defa randevu alacaklar nereden ve nasıl alacaklarını araştırıyor. Peki, tapu randevusu nasıl alınır 2022? Tapu randevu alma adımları

Torunlar GYO Zafer Plaza AVM'nin değeri belli oldu!

Torunlar GYO tarafından, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Şehreküstü Mahallesi, Cemal Nadir Caddesi üzerinde yer alan 6002 ada, 91 parsel bünyesindeki 181 nolu Zafer Plaza Alışveriş Merkezi'nin değerleme raporu yayınlandı.

4.250 Lira ve üstü maaş alanlara şok haber: AGİ kalktı mı?

Milyonlarca çalışana işveren tarafından devlet adına ödenen ve işverenin gelir vergisinden düşülen AGİ ile çalışan işçilerin maaşı her ay belli oranlarda artış gösteriyordu. Peki AGİ 2022 yılında olacak mı? AGİ, 4.250 lira ve üstü maaş alanlarda kalktı mı? İşte ayrıntılar...

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

İstanbul'da 16 yaş üstü konutlarda 4,6 milyon kişi yaşıyor!

Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan yaptığı açıklamada İstanbul'daki 4,5 milyon konuttan 1,4 milyon adedinin 16 yaş ve üstünde olduğunu belirterek, bu evlerde 4 milyon 576 bin kişinin yaşadığını dile getirdi.

şehreküstü adı nereden gelir Haberi

şehreküstü adı nereden gelir

Yapılan açılış Törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, AK Parti Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak, AK Parti Milletvekili Adayları Menderes Karaduman, Hakan Tanrıöver, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Vakıflar Bölge Müdürü İsa Güven, İş adamı Cahit Nakıboğlu, diğer yöneticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehreküstü Konaklarının açılışında konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, özellikle yaptıkları kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tanındıklarını, fakat bu çalışmaları yaparken tarihi dokuya uygun hareket edildiğini söyledi. Başkan Tahmazoğlu, “Şahinbey ilçemizde tarihi doku çok fazla. Yaptığımız çalışmalarda, bu dokuya zarar verememek için en üst düzeyde özeni gösteriyoruz. Şehreküstü Konakları, şehrin en eski yerleşim yerlerinden birisi,...