27 / 04 / 2024

Şehri Derya kentsel dönüşüm

Şehri Derya kentsel dönüşüm

AK Parti'den yeniden aday olan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'ye deniz getirme projesi ve Eski Sanayi Bölgesi'nin kentsel dönüşüm projesi olan Şehr-i Derya'nın detaylarını da aktardı...

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

Şehri Pırlanta Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Şehri Pırlanta Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Uysal ve Kemal Çiğri ortaklığında kuruldu.

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Eski Van Şehri Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Van'da DAP, DAKA ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Eski Van Şehri Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi...

Uşak tabakhane bölgesine 450 milyon liralık kentsel dönüşüm!

Eski tabakhane bölgesinde yapılan 450 milyon liralık kentsel dönüşüm projesi, şehri modern bir ticaret ve yaşam merkezine kavuşturdu.

Gaziantep kentsel dönüşüm toplantısı 27 Şubat'ta!

Gelişmiş sanayisi ile Türkiye’nin en büyük 8’inci şehri olmasının yanı sıra kültür ve gastronomi başkenti de olan Gaziantep, kentsel dönüşüm konusunda da iddialı şehirlerden biri olma yolunda ilerliyor.

Nevşehir'deki yeraltı şehri History Channel'de tanıtılacak!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin çalışmaları esnasında ortaya çıkan dünyanın en büyük yeraltı şehri için çekimler yapıldı...

Trabzon'da kentsel dönüşüme 950 milyon TL ödeme yapıldı!

Trabzon'da devam eden kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında bin 645 bina kamulaştırılarak hak sahibi 11 bin 769 kişiye yaklaşık 950 milyon liraya ödeme yapıldı. Bu projelerle birlikte Trabzon şehri daha modern bir görünüme sahip oldu.

Bağcılar Aseda Konutları kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Bağcılar vizyon şehri olma yolunda ilerlerken, kentsel dönüşüm projesi de emin adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda Demirkapı Mahallesi’nde 5 bloklu 168 daireli konutların yıkımı törenle gerçekleştirildi.

Karabük Rüya Şehir kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Çebioğlu Grup Karabük'ün dev kentsel dönüşümü olan 'Rüya Şehri' startını verdi. 4 yılı aşkındır devam eden çalışma sonucu Adatepe bölgesine yapılması planlanan 'Rüya Şehir'in ilk startı verilerek hafriyat çalışmalarına kurban kesilerek başlandı.

Fatma Toru: Rant elde etmek isteyenler için şehri kurban etmeyiz!

Kentsel dönüşümün bir rant aracı olmadığını vurgulayan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, rant elde etmek isteyenlerin düşüncesi için şehri kurban etmeyeceklerinin özellikle altını çizdi.

Nevşehir Yer altı Şehri Kentsel Tasarım'da son durum ne?

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Kaymaklı Kasabasında yapımı devam eden "Yer altı Şehri Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi Giriş Ünitesi" inşaatını inceledi.

Bursa Demirkapı'daki kentsel dönüşüm başlıyor!

İmza attığı önemli projelerle şehri baştan aşağı yenileyen Osmangazi Belediyesi, Uludağ'ın ihtişamını ortaya çıkaracak Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni hayata geçirmek için gün sayıyor.

Şehri Derya kentsel dönüşüm Haberi

Şehri Derya kentsel dönüşüm

AK Parti'den yeniden aday olan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, hayata geçirecekleri yeni projelerle, Kayseri'yi dünya ligine çıkaracaklarını söyledi. 


Şehirde altyapı sorunlarını sıfırladıklarını belirten Özhaseki, Stadyum Projesi, Erciyes Master Planı, Raylı Sistem ve Yamula Barajı gibi projeleri de tamamlayarak dünya şehri olma yolundaki prestij projelerin düğmesine bastıklarım ifade etti. Özhaseki, yeni projeleri Şehr-i Derya, Sahabiye, Yeni Meydan ve Hava İkmal Şehir Parkı projeleri ile Kayseri'yi dünya ligine taşıyacaklarını bildirdi. 


Şehri büyütmek için prestij projelerin ortaya çıkması gerektiğini ifade eden Özhaseki, "Prestij projeler olmadan 'Dünya şehirlerinden birisiyiz' diyemeyiz. Bir taraftan 70 kilometre uzunluğunda bir baraj yaptık; minibüsü olmayan tek büyükşehir; modern spor tesisleri yaptık; Erciyes'te kayak merkezi inşa ettik. Dünyada hiçbir yerel yönetim yok ki tek başına bir kayak merkezi yapsın"...