29 / 04 / 2024

Şehri İstanbul inşaat iletişim

Şehri İstanbul inşaat iletişim

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taneri ve Hilal Aydın tarafından kuruldu.

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Türkmen tarafından kuruldu.

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taneri ve Hilal Aydın tarafından kuruldu.

İstanbul, inşaat maliyetinin en fazla arttığı 2. kent oldu!

Araştırma şirketi Turner & Townsend'in 43 ülkede yaptığı araştırmada, İstanbul, inşaat maliyetinin en fazla arttığı 2. ilçe oldu.

Demir İnşaat yurtdışında Türk Şehri inşa edecek!

Demir İnşaat, yurtdışında ilk projelerini hayata geçirecek. Ukrayna'da 600 konut, otel ve AVM'den meydana gelen Türk Şehri'ni inşa edecek firma, Almanya'nın Potsdam kentinde de karma proje yapacak.

Nlogo İstanbul inşaat seyri sayfası güncellendi!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul inşaat seyri sayfası güncellendi. Satış süreci devam eden projede daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması öngörülüyor.

Minopolis'te yeni nesil inşaatçılar yetişiyor!

Minopolis İstanbul Eğitlence Şehri'nde dört yaş ve üzeri çocuklara oynarken inşaat sektörünü öğretmeyi hedefleyen Demir İnşaat, 'Z Kuşağı'nı inşaat sektörü hakkında bilinçlendirmeyi planlıyor. İşte proje...

Quasar İstanbul inşaatında iş kazası!

İstanbul Mecidiyeköy'de Torunlar İnşaat'ın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında iş cinayeti yaşandı. Boru tesisatı döşediği sırada 5'inci kata düşen Mehmet Akar, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Quasar İstanbul inşaatında bir işçi hayatını kaybetti!

Şişli-Mecidiyeköy'de Torunlar'a ait inşattaki asansörün düşmesi sonucu 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında, saat 15.00 sıralarında iş cinayeti yaşandı.

BY İstanbul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

By İstanbul inşaat Kadıköy'de faaliyetlerine devam ediyor. BY İstanbul İnşaat Limited Şirketi adres: Kadıköy, Kantarcı Rıza Sokak, Seyran Apartmanı, No:1 Daire:2

Sancaktepe Resim İstanbul inşaat alanı!

Dairelerin teslimlerine 2016 yılı içerisinde başlanması planlanan Sancaktepe Resim İstanbul inşaat alanı 81 bin 433 metrekare olarak belirlendi. Ortadoğu Grup imzasıyla konumlanan projede satış süreci devam ediyor...

Selanik'teki metro inşaatında Bizans Pompei'si bulundu!

Yunanistan’ın Selanik kentindeki metro inşaatı çalışmasında, İstanbul’dakini hatırlatan bir arkeolojik keşif yaşandı

YTÜ Davutpaşa Kampüsü'nde inşaat iskelesi çöktü!

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nde bir inşaatın iskelesi çöktü...

Metrobüs istasyonları ıslahı inşaat ihalesi 7 Mart'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi metrobüs istasyonları ıslahı inşaatı yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhale 7 Mart tarihinde düzenlenecek

Şehri İstanbul inşaat iletişim Haberi

Şehri İstanbul inşaat iletişim

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taneri ve Hilal Aydın tarafından kuruldu.

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenleyebilir. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütebilir. 2- Şirket her türlü seyahat acenteleri kurabilir, kurulmuş acentelere ortak olabilir. Her nevi vize işlemleri ve müracaatları yapabilir. 3- Turizm işletmeciliği yapmak her sınıf cins ve kategoride ki otel motel pansiyon kamping karavan gibi turistik yatırımlarda bulunmak, almak, satmak veya inşa etmek, İşletmek ve kiralamak, kiraya vermek, Konusuyla ilgili her türlü ihalelere katılmak,...