12 / 05 / 2024

Şehri samsun ne zaman tamamlanacak

Şehri samsun ne zaman tamamlanacak

1.150 dönüm alan üzerinde kurulacak olan Şehr-i Samsun projesinde 100 dönüm meydan, finans merkezleri, kanal samsun, tiyatro-kongre binaları, kütüphane, bilim merkezi, gezi-spor ve oyun alanlarının yanı sıra 10 bin kişilik cami bulunacak.

Fındık fiyatları düştü mü, bugün ne kadar? 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Fındık üreticileri ve tüketiciler güncel fındık fiyatlarını merak ediyor. Vatandaşlar, "Fındık fiyatı bugün ne kadar?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

Fındık hasadının gelmesi ile birlikte üreticiler fındık fiyatını ne olacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen sene 54 lira olarak açıklanan fındıkta bu sene TMO'nun illere göre fındık fiyatları araştırılıyor. Peki  Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Dü

Fındık fiyatı ne kadar? Serbest piyasada fındık fiyatları kaç TL? Ordu, Samsun, Sakarya 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Fındık üreticileri ve alıcıları fındık fiyatlarına zam gelip gelmeyeceğini yakından takip ediyor. Peki, Fındık fiyatı ne kadar? 2022 Ordu, Samsun, Giresun, Sakarya da fındık kaç TL?

Samsun'daki Yalı Kafe Millet Kıraathanesi olacak!

Samsun'da İller Bankasına ait olan fakat senelerdir ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, satışa çıkarıldı. Kısa bir süre sonra Yalı Kafe AKP'li Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne icra takibi mi başlatıldı?

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kamu Proje Müşavirliği Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi'nin 1 milyon 17 bin 995 lira alacağını ödemediği için icralık oldu...

Samsun'da yapılacak santralde inşaat ruhsatı çelişkisi!

Samsun'un Çarşamba ilçesi Eğercili Mahallesi'nde yapılacak biyokütle enerji santralinin inşaat ruhsatının ‘iki katlı depo’ olarak düzenlendiği ortaya çıkınca, Mimarlar Odası Başkanı İshak Memişoğlu,  "Samsun 3. İdare Mahkemesi’ne dava açtık. Depo ruhsatıyla inşaat yapılmaz" dedi...

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman?

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 4 Kasım tarihinde başlamıştı.

Samsun Canik Belediyesi'ne haciz geldi!

Samsun'un Canik Belediyesi, inşa ettirdiği parkların parasını ödemeyince icralık oldu.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi’nin yapımı hala tamamlanamadı!

Samsun Milletvekili Erhan Usta, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya Vezirköprü Devlet Hastanesi’nin inşaatının ne zaman tamamlanacağı hakkında sorular sordu...

Samsun Büyükşehir Belediyesi icralık oldu!

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne müşavirlik hizmeti veren Kamu Proje Müşavirliği Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi 4 senelik alacağı olan 1 milyon 17 bin TL'yi tahsil edemeyince icraya başvurdu.

Samsun İlkadım ilçe Belediye binası hacizli mi?

Samsun’un İlkadım Belediyesi’ne ait hizmet binasının 30 milyon TL borç sebebiyle hacizli olduğu ortaya çıktı.

Samsun OMÜ Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşü yapıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun 3'üncü Etap OMÜ Kampüsiçi Raylı Sistem Hattı'nın test sürüşüne katıldı.

Şehri samsun ne zaman tamamlanacak Haberi

Şehri samsun ne zaman tamamlanacak

Samsun'a yapılacak Şehr-i Samsun'da 100 dönüm meydan yer alacak. Şehrin içerisine kadar giden bir kanal, ticaret ofisleri, finans merkezlerinin de bulunacağı Şehr-i Samsun projesinde tiyatro ve kongre salonu, rezidanslar, alışveriş merkezleri, Büyükşehir Belediye Binası, 10 bin kişilik cami, kütüphane, müze yer alacak. 



Eski Sanayi, Gülsan Sanayi, stadyum ve Doğu Park'ı içine alan toplam bin 150 dönüm alan üzerinde gerçekleşecek olan Şehr-i Samsun'daki 100 dönümlük meydan 2,5 milyon kişi kapasiteli olacak. Ayrıca proje kapsamında Mert Irmağı'ndan meydana kadar 80 metre genişliğinde üzerinde gondollarla gezilerin yapılabileceği bir kanal olacak.





Meydanın hemen yanında ise normal vakitlerde bin 500 kişi kapasiteli, cenaze ve bayram gibi durumlarda ise kapasitesi 10 bin kişiye çıkan bir cami, meydanın diğer bir yanında ise yeşilin içerisinde en az...