02 / 05 / 2024

Şehrivadi Grup Arsa Ofisi nerede

Şehrivadi Grup Arsa Ofisi nerede

Şehrivadi Grup Arsa Ofisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Susuz tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Tuzla projesi başlıyor! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa ediyor!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yer teslimi Cevahir Yapı - HB Grup İnşaat'a bugün gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Kanal İstanbul etrafında kim arsa kapatmış Meclis araştırsın!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Kanal İstanbul etrafında kim arsa kapatmış Meclis araştırsın, hodri meydan. Kuralım komisyonu araştıralım, kaç Katarlı, kaç Birleşik Arap Emirliğinden, kaç Arap sermayesi, yandaş AKP müteahhidi çıkacak,  acaba numunelik CHP çıkacak mı?" dedi...

Avcılar'da arsa anlaşmazlığı: 7 kişi yaralandı!

İstanbul'un Avcılar ilçesinde iki grup arasında arsa anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Kavga sonucunda 7 kişi yaralandı. 

Peker Holding Les Ottomans'a talip!

Peker Holding ağırlıklı gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir grup. Arsa geliştiriyorlar. Türkiye dışında İngiltere ve Almanya'da da projeleri var.

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz!

Tüfekçioğlu Grup Verra Suites Beykoz projesinin lansmanı  20 Kasım 2018 tarihinde yapılacak. Firma kendi arsa ve gayrimenkulleri üzerinde konut, işyeri, otel ve yurt inşa etmeye devam ediyor.

Arap yatırımcı Kanal İstanbul çevresinde arsa bakıyor!

Kanal İstanbul projesini bekleyenelerin kazanacağını ifade eden Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Arap yatırımcıların çılgın proje çevresinde arsa baktığını belirtti. 

Şehrivadi Grup Arsa Ofisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehrivadi Grup Arsa Ofisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Susuz tarafından kuruldu.

YCS-Komar Yapı Grup'tan Çekmeköy'e yeni proje!

YCS-Komar Yapı Grup ortaklığı Çekmeköy'de yeni bir projeye başlıyor. 25 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek proje 4+1 dubleks villalardan meydana geliyor.

Adania Gayrimenkul, İstanbul'da arsa arıyor!

Son Grup şirketlerinden Adania Gayrimenkul İnşaat, kentsel dönüşüm projeleri için İstanbul’da arsa arıyor..

Erzurum 2. OSB'de arsa tahsisleri yapıldı!

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki ikinci grup arsa tahsisleri, Vali Seyfettin Azizoğlu’nun başkanlığında toplanan 2. OSB Yönetim Kurulu’nun kararıyla yapıldı.

Aydınlı Grup Vadistanbul'un ortaklığından ayrıldı!

İstanbul – Ayazağa’da, Evyap Holding’e ait arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul’un yüklenicilerinden Aydınlı Grup, gördüğü lüzum üzerine proje ortaklığından ayrıldı.

Şehrivadi Grup Arsa Ofisi nerede Haberi

Şehrivadi Grup Arsa Ofisi nerede

Şehrivadi Grup Arsa Ofisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Susuz tarafından kuruldu. 


Şehrivadi Grup Arsa Ofisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Şehrivadi Grup Arsa Ofisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi...