13 / 05 / 2024

Şehzadeler Belediyesi MHP Meclis üyelerin

Şehzadeler Belediyesi MHP Meclis üyelerin

Manisa'ya yakışır bir hizmet binası yapmak olduğunu belirten Başkan Ergün, "Altında bin 500 araçlık otoparkı, bin tezgâhlı pazarı, toplantı salonlarıyla modern bir binayı hayata geçirme hedefindeyiz. Çok güzel bir proje I hazırlanıyor" dedi.

MHP'li üyeler itiraz etti, arazi tahsisi iptal edildi!

Elazığ İl Özel İdaresine ait olan 54 bin 540 metrekare alanın 5 bin 100 metrekarelik kısmının, ‘hizmet alanı’ ismi altında Elazığ Belediyesi'ne tahsis edildiği ortaya çıkmıştı. MHP’nin itirazları sonrasında arazi tahsisi iptal edildi.

Arsa almak isteyenlere fırsat! Manisa Şehzadeler'de 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 42 arsa! 

Mülkiyeti Manisa Şehzadeler Belediyesi'ne ait 42 adet arsa satışa sunuldu. 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak olan arsalar, Manisa Şehzadeler'de yer alıyor. 

Manisa’nın imar planına Şehir Plancıları Odası'ndan itiraz!

MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan ve Şehzadeler ile Yunusemre ilçelerini kapsayan 1/500 ölçekli revizyon imar planının askı süreci biterken, plana ilişkin itirazlar sürüyor.

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nden satılık 39 gayrimenkul!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Şehzadeler ilçesinde yer alan 39 adet gayrimenkulü satıyor...

Manisa Şehzadeler'de TÜGVA'ya ücretsiz kafe devredilmesine tepki!

Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) MHP'li Manisa Belediyesi tarafından Şehzadeler'de kentin en gözde yerindeki bir kafenin 5 yıllığına ücretsiz olarak devredilmek istenmesi tepkilere neden oldu.

Çorum Belediyesi meclis toplantısında çürük yapı gerginliği!

Çorum Belediyesi’nin önceki gün yapılan meclisi toplantısında “Cumhur İttifakı” ortakları üyeleri MHP’li Abdulhaluk Çatalpelit ile AKP’li Muhammet Fatih Temur arasında çürük yapılar sebebiyle tartışma yaşandı.

Manisa'da tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsızlık şoku!

Manisa’da yaşanan depremler sonucunda oturdukları apartmanda yaşanan dairelerin kolonları çatırdamasıyla birlikte Şehzadeler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince ‘Oturulamaz’ raporu ile geçtiğimiz ayın sonlarına doğru evlerinden tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsız girdi.

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı!

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı. Açılış törende, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar yer aldı...

Tarihi Manisa Evi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, aslına uygun olarak restore edilen Tarihi Manisa Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Şehzadeler Belediyesi'nden 5.5 milyon TL'ye icradan satılık 5 iş yeri!

Mülkiyeti Şehzadeler Belediye Başkanlığı'na ait olan 5 iş yeri toplamda 5 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Şehzadeler Belediyesi ticaret merkezi yaptıracak!

Şehzadeler Belediyesi Ticaret Merkezi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulüyle ihale edilecek. 

Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil Belediye başkan adayı oldu!

Gaziantep'te mevcut Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını yürüten Fatma Şahin'den sonra Mezine Sırakaya'nın da adaylığı açıklandı. Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil belediye başkan adayı oldu..

Emlak vergisinde ikinci taksit ödemeleri başladı!

2018 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Şehzadeler Belediyesi vezneleri tarafından alınmaya başlandı. İsteyen vatandaşlar ödemeleri internet üzerinden online olarak yapabilecekler. 

Şehzadeler Belediyesi MHP Meclis üyelerin Haberi

Şehzadeler Belediyesi MHP Meclis üyelerin

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediyesi MHP Meclis üyelerini makamında konuk etti. Ziyarete MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar'da katıldı. Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunan Kutlar, "İnşallah yeni binanızla beraber hizmetlerinizin daha da artacağına inanıyorum. Büyükşehir Belediyesine yakışan bir bina olmuş hayırlı olsun" diye konuştu. Konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün."Binamızı aşağı yukarı 1 ay önce tamamlamadık. Daha önce birimlerimiz geçmişti. Şimdi de biz geçtik. Biiyiikşehir'e yakışan bir bina oldu diye ümit ediyoruz. Eski binada koridorlara taşmış bir ortamdan daha kurumsal kimlikle ve kontrolün sağlandığı binaya geçtik. İnanıyorum ki yeni binayla birlikte daha güzel hizmetler vatandaşa ulaşacaktır" dedi.

HİZMET BİNASININ İHALESİ 2016 YILINDA

Mevcut binanın geçici olduğunu asıl hedeflerinin...