02 / 05 / 2024

Şehzadeler mimari projeleri

Şehzadeler mimari projeleri

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 15 Aralık'tan sonra geniş bir katılımla imar planı ve mimari projelerin halka tanıtılacağını açıkladı.

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Koronavirüs sonrası otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan değişimi!

Ödüllü projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, Covid-19 pandemisinin ardından turizm sektöründe otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan ne tür değişiklikler yapması gerektiğinden bahsetti.

Verimliliği ve motivasyonu artırmak için mimari açıdan dikkat edilmesi gereken noktalar!

Ödüllü ofis ve konut projeleri ile uluslararası çapta başarılara imza atan Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, evlerden çalışılan bu günlerde verimliliği ve motivasyonu artırmak için mimari açıdan dikkat edilmesi gereken noktalara değindi.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Hazır evler yatay mimari dönüşüm projeleri için kolaylık sağlıyor!

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, yatay mimari konseptinde dönüşümü planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Yatay mimari anlayışıyla yeni yerleşimler!

Kentte ve kırda yeterli ve yaşanabilir konut üretimlerini sürdüren TOKİ, Erzincan, Konya ve Aydın'da yatay ve yerel mimari hassasiyetlerin yansıtıldığı konut projeleri hayata geçiyor...

Şehzadeler'in imar planı ve mimari projeleri halka tanıtılacak!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 15 Aralık'tan sonra geniş bir katılımla imar planı ve mimari projelerin halka tanıtılacağını açıkladı.

Kırsaldaki turizm tesislerinin doğru projelendirilmesi önemli!

TKDK yatırımlarının mimari projeleri için toplantı yapıldı.  Mimarlar Odası Bursa Şubesinde düzenlenen toplantıda mimarlara dikkat edilmesi gereken hususlar anlatıldı..

Yöresel Mimari Özelliklere Uygun Konut Projeleri kitabının 2. çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan “Yöresel Mimari Özelliklere Uygun Konut Projeleri” kitabının ikincisi yayınlandı.

Şehzadeler'de kentsel dönüşüm çalışmaları 2018'de başlayacak!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bu yıl sonuna kadar plan ve projeleri tamamlayıp, 2018 yılı içerisinde inşaata başlamak istediklerini söyledi.

Dikey orman projeleri geleceğin mimarisi olmaya aday!

Mimari projeler tasarımların ötesinde artık ekolojik olma seviyeleriyle de ölçülüyor. Bu kapsamda küçük bir ormanı andıran, yaşayan, nefes alan ve oksijen üreten "dikey orman 99 projeleri geleceğin mimarisi olmaya aday...

Manisa Şehzadeler, 2018'de kentsel dönüşüm istiyor!

Şehzadeler Belediyesi, 2017 yılı içerisinde zemin etütlerini, projeleri ve planları tamamlayarak 2018 yılında etap etep kentsel dönüşüme geçmek istiyor.

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep toplanıyor!

Ortadoğu Grup’un İstanbul’un merkezinde inşa ettiği Kağıthane ve Eyüp projeleri ön talep döneminde. Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul isimleri ile ön talebe çıkan projeler, inşaat kalitesi ve mimari özellikleri ile dikkat çekiyorlar.

Şehzadeler mimari projeleri Haberi

Şehzadeler mimari projeleri

Manisa Şehzadeler Belediyesi tarafından 360 dönümlük arazi üzerinde 5 mahallede başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları devam eidyor. Bölgede gelecek günlerde kentsel dönüşüm ofisleri faaliyet vermeye başlayacak. Belediye tarafından 15 Aralık'tan sonra geniş bir katılımla imar planı ve mimari projelerin halka tanıtılacak.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başkan Ömer Faruk Çelik, İshak Çelebi ve Dilşikar mahallelerinin bir kısmı; Kocatepe, Bayındırlık ve Gediz mahallelerinin tamamını kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili şehir plancısı Necati Uyar'dan bilgi aldı. Bilgilendirme toplantısına başkan yardımcıları Bilal Demir, Ulus Kotluca, başkan danışmanı Atilla Efendioğlu, şehir plancıları Necati Uyar ve Hüseyin Yeldiren de katılım gösterdi.

Toplantıda konuşan şehri plancısı Uyar, "Sürecin sonuna doğru geliyoruz. Söz konusu alanın haritalarını tamamladık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından da onay aldı. Hemen ardından zemin...