19 / 05 / 2024

seka park otopark

seka park otopark

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Sekapark, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Seka Park’ta giderek artan otopark ihtiyacı için yeni alanlar kazandırılıyor.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Gültepe K-Park Otoparkı yenilendi!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yerel seçimlerde verdiği otopark için verdiği sözü yerine getirerek K-Park Otopark'ında yenileme çalışmaları yaptırdı.

İzmit Seka Park sahilindeki iskele yıkılıyor!

17 Ağustos 1999 tarihinde depreminde kara bağlantısı yıkılan ve o günden beri atıl vaziyette bulunan iskelenin yıkımına başlandı.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kartepe Köseköy Kavşağı ve SEKA Park alanında hayata geçirilen Kocaeli Kongre Merkezi’ni inceledi.

Fatih Şenol Güneş Parkı katlı otopark olacak!

2012 yılında imar planlarına park alanı olarak işlenen Fatih'teki alan, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla 4 katlı otopark olarak revize edildi.

Park Mavera'nın otopark ve çevre düzenlemesinin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut güvencesiyle Başakşehir Kayabaşı'nda inşa edilen Park Mavera projesinin 983 ada 1 parseldeki tüm bloklar ile bu bloklara ait otopark, altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Kocaeli Akçaray bugün hizmete açılıyor!

Kocaeli'nin beklediği Akçaray bugün gerçekleşecek tören ile yolcu taşımaya başlayacak. Tramvay, Otogar-Seka Park arasında 20 dakika ara ile yolcu taşıyacak..

Şehitkamil Belediyesi'nden 9 ayda 17 park!

Şehitkamil Belediyesi, 2016 yılı içerisinde önemli park ve otopark yatırımları gerçekleştirdi. Şehitkamil Belediyesi, son 9 ayda 17 park, otopark ve park-otoparkın yapımını tamamladı ve halkın hizmetine sundu.

Kocaeli Seka Park’a yeni otopark!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Sekapark, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Seka Park’ta giderek artan otopark ihtiyacı için yeni alanlar kazandırılıyor.

Kocaeli Seka Park İskelesi'nin onarımı için 3 teklif!

Kocaeli Seka Park’ta bulunan ve 17 Ağustos depreminde hasar gören Seka Kağıt Fabrikası’nın eski iskelesinin tadilatı için ihale gerçekleştirdi. İhaleye 3 firma teklif geldi.

Kocaeli Dilovası'na Seka Parkı kazandırıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Dilovası’nda yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

Bayrampaşa Altıntepsi'ye park ve otopark müjdesi!

İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliği ile Altıntepsi Mahallesi’ne 4 katlı 120 araç kapasiteli zemin altı otopark ve modern park yapılacak.

seka park otopark Haberi

seka park otopark


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Sekapark, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Seka Park’ta giderek artan otopark ihtiyacı için yeni alanlar kazandırılıyor. Eski Mannesman sahası yanına oluşturulan 450 araçlık otopark ile Seka Devlet Hastanesi ve Bilim Merkezi alanları, Seka Park’a gelen vatandaşların araç park etme sorununa çare oluyor.


OTOPARK SORUNUNA ÇARE


Büyükşehir Belediyesi günümüzün en önemli sorunlarından biri olan otopark sıkıntısı için Kocaeli genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde çalışmalar yapıyor. Büyükşehir Belediyesi arkasında yapılan ücretsiz 3 bin 340 araçlık Kocaeli Sahili Açık Otoparkı, Kadıköy ve Gölcük kapalı otoparkları gibi birçok noktada yapılan çalışmalar, araç trafiğine çözüm oldu.


450 ARAÇLIK OTOPARK


Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı eski Mannesman Fabrikası’nın bulunduğu Seka Park Uçurtma Tepesi’nin yanındaki alana 450 araçlık otopark oluşturdu. Seka Park...