27 / 04 / 2024

seka park tatlısu vadisi açılışı

seka park tatlısu vadisi açılışı

Gebze’nin en büyük Parkı özelliğini taşıyan 370 Bin metrekare alana sahip Tatlıkuyu Vadisi Mesire alanı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla vatandaşın hizmetine açıldı...

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Ümraniye Tatlısu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Tatlısu Mahallesi, 15769 parsel ile Eski: 1497 parselin sicilinden parka terkin edilen alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Oasys Su Parkı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oasys Su Parkı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emre Başkurt ve Serghei Arabadjı ortaklığında kuruldu.

TOKİ Rize Kalkandere 69 konut ihalesi bugün!

Rize İle Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize Kalkandere 69 konut ihalesi yarın!

Rize İle Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize 69 konut ihalesi 30 Nisan'da!

Rize İli Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Tatlısu Proje Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlısu Proje Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Tatlısu tarafından kuruldu.

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

İzmit Seka Park sahilindeki iskele yıkılıyor!

17 Ağustos 1999 tarihinde depreminde kara bağlantısı yıkılan ve o günden beri atıl vaziyette bulunan iskelenin yıkımına başlandı.

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Kocaeli Kongre Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kartepe Köseköy Kavşağı ve SEKA Park alanında hayata geçirilen Kocaeli Kongre Merkezi’ni inceledi.

seka park tatlısu vadisi açılışı Haberi

seka park tatlısu vadisi açılışı

Gebze’nin en büyük Parkı özelliğini taşıyan 370 Bin metrekare alana sahip Tatlıkuyu Vadisi Mesire alanı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla vatandaşın hizmetine açıldı. Mesire alanında gerçekleştirilen programa Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur,Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci,Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar katıldı. Gelen misafirlere çeşitli ikramların gerçekleştirildiği tanıtım programı piknik havasında geçti.



VAADLERİMİZİN HEPSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK


Gebze’nin Seka Park’ı olarak adlandırılan Tatlıkuyu Vadisi Mesire alanı açılışında Konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ‘’ Göreve geldiğimizden bu yana söylediğimiz bütün vaatleri gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Sizler de bunları görüp bizi destekliyorsunuz. Tatlıkuyu Vadisi Gebzemiz’e hayırlı olsun,Güle Güle kullanın burası artık sizin’’ dedi.



BURASI GEBZEMİZE HEDİYEMİZ


Tatlıkuyu Vadisi ve...