01 / 05 / 2024

şeker finans vade

şeker finans vade

Kentsel dönüşüm kredisinin faizinin bir kısmını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı üstleniyor...

Sinpaş Finans Şehir Boulevard fiyat listesi Ağustos 2023!

Sinpaş Finans Şehir Boulevard fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. 24 ay vade imkanı sağlana projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere toplam 134 konut bulunuyor.

Sinpaş Koru Aura'da 15 yıl vade ve 0,69 faiz fırsatı! 

Sinpaş Koru Aura, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Ataşehir ve Finans Merkezi bölgesinde yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler için 15 yıl vade ve 0,69 faiz fırsatı sunuluyor. 

Sinpaş Koru Aura'da 3+1 daireler 72 ay vade ve 27 bin 500 TL taksitle!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu hayata geçirilen Sinpaş Koru Aura projesinde 3+1 daireler 72 ay vade 27 bin 500 TL taksitle satılıyor...

Şeker GYO Beyoğlu'nda bulunan taşınmazlarını 42 milyon liraya sattı

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföyünde bulunan İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde bunulan taşınmazdaki payını Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'ye satma kararı aldığını duyurdu

Türkiye Finans'tan 0.74 faizle ilk üç ay ödemesiz konut kredisi fırsatı! 

Türkiye Finans, müşterilerine 0,74’ten başlayan kar payı oranları ile 120 aya varan vade seçenekleriyle konut kredisi sunuyor...

Sinpaş'tan 180 aya 0.99 vade kampanyası!

Ege Vadisi, Aquacity Denizli ve Finans Şehir gibi projelere imza atan Sinpaş'tan yatırımcılara görülmemiş kampanya.Sinpaş yatırıcımlarına 180 aya 0.99 vade oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Hangi bankalar konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı?

Kasım ayının başından itibaren Akbank ve Finansbank üç kez, İNG Bank, AnadoluBank, Kuveyt Türk, Garanti Bankası, Şeker Finans iki kez, ŞekerBank, Türkiye Finans ve ICBC bir kez konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı.

ŞekerBank konut kredisi faiz oranını indirdi!

FED’in faiz artırım kararının ardından dolar kuru düşmeye başladı. Doların düşüş göstermesi ile birlikte ilk konut kredisi faiz indirimi Şeker Finans'tan geldi.

Bankaların konut kredi faizlerinde son durum!

Bankaların konut kredisi faiz oranları geçtiğimiz cuma gününden beri aynı kalırken, bugün iki bankanın konut kredisi faiz oranları güncellendi. HSBC konut kredisi faiz artışı yaparken, Şeker Finans konut kredisi faiz oranlarını düşürdü…

We Haliç'te We Ilgın Finans Modeli ile herkes ev sahibi olacak!

We Haliç projesinde dev bir kampanya başladı. We Ilgın Finans Modeli ile projeden daire almak isteyenlere 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. 

Sarphan Finans Park VIP 300 Ofisleri'nde 120 ay taksit imkanı!

İstanbul Finans Merkezi’nin gözdesi Sarphan Finans Park'ın VIP 300 Ofisleri’nde 120 ay vade ile ofis satışı yapılıyor. Projede yer alan ofislerin kira fiyatları metrekaresi 4 bin 500 TL'den başlıyor..

S(!)mart City projesinde vade farksız kişiye özel ödemelerle!

Uluslararası Finans Merkezi’nin hemen yanında Ümraniye’de inşa edilen S(!)mart City projesi kapsamında kişiye özel vade farkı uygulanmadan taksitlendirme yapılıyor. Projede 2 blok yer alıyor.

Konut kredisi kullandırımlarındaki anlaşmazlık durumlarında ekspertiz ücreti iadesi olur mu?

Şeker Finans Pazarlama Müdürü Mustafa Sedefoğlu, Milliyet Gazetesin' nin sorularını yanıtladı. Mustafa Sedefoğlu konut kredisi kullandırımlarında ki anlaşmazlık durumlarında ekspertiz ücreti iadesinin mümkün olmayacağını belirtti.

şeker finans vade Haberi

şeker finans vade
Bakanlık desteği ile sunulan finansman kapsamında kentsel dönüşüm projesi ile evlerini yenileyecek olanlar, yeniden yapılan konut sahipleri, yeniden yapılan konutunun değer artış tutarını kredilendirilip, kredi taksitlerini düşük tutardan ödeyebilecek. Faizin belirli bir kısımını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ödenecek. Kentsel dönüşüm için Şeker Finans 30 yıl vadeli özel kredi fırsatı...