16 / 05 / 2024

Şeker Piliç kesimhane

Şeker Piliç kesimhane

Şeker Piliç fabrikasının 1625 parselde bulunan kesimhane ve idare binası, ipotek alacağına karşılık Garanti Bankası'nın oldu...

A101'de indirim resmen başladı! Toz şeker 5 kg 135 TL'ye, domates salçası 28 TL'ye, bütün piliç et 52 TL'ye düştü!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda A101'de Toz şeker 5 kg 135 TL'ye, domates salçası 28 TL'ye, bütün piliç et 52 TL'ye satılacak.

Migros çılgın indirimi duyurdu! 5 kg şeker 107 TL, 1 kg çay 49 TL, poşet piliç 29 TL! 6 Aralık 2022 fiyat listesi...

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda Migros'ta toz şeker, çay, salça, un, sebze ve meyve ürünleri satışa sunuldu. Peki Migros'ta bu ürünlerin fiyatı ne kadar? İşte fiyat listesi...

Şeker Piliç'in kesimhane ve idare binası Garanti Bankası'nın oldu!

Şeker Piliç fabrikasının 1625 parselde bulunan kesimhane ve idare binası, ipotek alacağına karşılık Garanti Bankası'nın oldu...

Balıkesir Şeker Piliç fabrikasına alıcı çıkmadı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, mahkemenin 2015 yılında iflasına karar verdiği Şeker Piliç fabrikasına, icradan yapılan 3'üncü satışta da satış gerçekleşmedi. 

Şeker Piliç'in Bandırma'daki tesisi icradan 14.3 milyon TL'ye satılıyor!

Şeker Piliç'in Bandırma'daki üretim tesisi Bandırma 1. İflas Müdürlüğü tarafından satılıyor. Toplam 53 dönüm üzerinde bulunan fabrikanın satış bedeli 14.3 milyon TL olarak belirlendi.

Balıkesir'de 18 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Ömerköy Mahallesi'nde yer alan şeker piliç kesimhane tesisi ve idare binası icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için 18 milyon 72 bin TL bedel isteniyor. 

Balıkesir'de 14.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi, Ömerköy Mahallesi'nde yer alan Şeker Piliç ve Yem Sanayii Ticaret A.Ş ye ait arsa vasfındaki taşınmaz 14 milyon 338 bin 666 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Bandırma'da 30.1 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Balıkesir Bandırma İlçesi Ömerköy Mahallesi'nde yer alan Şeker Piliç ve yem Sanayii Ticaret A.Ş ye ait çiflik vasıflı gayrimenkul 30 milyon 110 bin 74 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bandırma'da 30.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir İli, Bandırma İlçesi,Ömerköy mahallesi, 1572 parsel nolu, Şeker Piliç ve yem Sanayii Ticaret A.Ş ye ait arsa vasfındaki taşınmaz 30 milyon 231 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Mardin Midyat Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi'nin ÇED toplantısı 28 Haziran'da!

Mardin, Midyat ilçesinde etlik piliç yetiştirme, piliç kesimhane ve rendering tesisi projesinin halk katılım toplantısı 28 Haziran saat 10:00'da Söğütlü Mahallesi kahvehanesinde yapılıyor.

Konya Şeker enerji sektöründe büyüyor!

hedefini dünyanın en büyük 5 gıda şirketi arasına girmek olarak belirleyen Konya Şeker, Kangal Termik santralinden sonra özelleştirme ihalesinde Soma Termik Santralini alarak enerji sektöründe de dev bir adım attı.

Soma B Termik Santrali ihalesini kazanan Konya Şeker oldu!

SOMA B Termik Santrali ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların bir bütün halinde özelleştirilmesi ihalesinde, en yüksek teklifi 685,5 milyon dolarla Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ verdi.

Konya Şeker enerji atılımlarına devam ediyor!

Konya Şeker, özelleştirme ihalesinde Soma Termik Santrali’ni 685,5 milyon dolara alarak en büyük teklifi verdi ve böylece enerji sektöründe en büyük ikinci adımı attı.

Şeker Piliç kesimhane Haberi

Şeker Piliç kesimhane

2015 yılında iflasına karar verilen Şeker Piliç’in iflas karası sonrasında Bandırma’daki fabrikası, 30 milyon lira bedelle satılığa çıkarıldı. Daha önce yapılan 2 satışta da fabrika için alıcı çıkmadı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Bandırma 1’inci İflas Müdürlüğü, bu kez Şeker Piliç'e ait kesimhane ve idare binasının bulunduğu alan ile kalan 53 bin 18 metrekarelik arsa vasfındaki taşınmazı ayrı ayrı satışa çıkardı. Bugün 1’inci İcra Dairesi mezat salonunda yapılan ihaleye sadece ipotek alacaklısı olan Garanti Bankası A.Ş. katıldı. 

Toplam 34 bin 731 metrekare alana sahip kesimhane ve idare binası 18 milyon 72 bin 165 liradan satışa çıkarıldı. Garanti Bankası, 9 milyon 750 bin lira fiyat verdi. Garanti Bankası'ndan başka kimse teklif vermeyince,  kesimhane ve idare binası ipotek bedeli karşılığında Garanti Bankasının oldu....