19 / 05 / 2024

Şeker Piliç satıldı mı

Şeker Piliç satıldı mı

Bir süredir mali sıkıntı içinde olduğu bilinen Şeker Piliç'den az önce önemli bir açıklama geldi.İflas ertelemeye başvuran şirket, Türkiye'nin halka açılan ilk beyaz üretici olarak biliniyor.

Türkiye Şeker Fabrikası’na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin TL'ye satıldı!

Bugünkü 32487 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Bursa Karacabey'de yer alan Türkiye Şeker Fabrikası'na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin Türk Lirası'na satıldı.

Türkşeker’e ait yedi farklı ildeki arsalar satıldı!

Mülkiyeti Türkşeker'e ait Bitlis, Niğde, Muş, Balıkesir, Amasya, Eskişehir ve Bayburt’taki 10 ayrı arsa ve arazi, 150 bin ile 12 milyon Türk lirası arasında değişen fiyatlarda satıldı. 

Şeker Finansal Kiralama'nın leasing alacakları 11.4 milyon TL'ye satıldı!

Şeker Finansal Kiralama'nın takipten silinen leasing alacaklarının 11 milyon 433 bin 553 TL tutarındaki bölümü Sümer Varlık Yönetim A.Ş.'ye satıldı. 

Şeker fabrikaları arazileri 5.5 milyon TL'ye satıldı!

Kırklareli, Edirne, Erzurum, Aksaray, Manisa’da yer alan 174 bin metrekarelik Şeker fabrikaları arazisi 5.5 milyon liraya satıldı.

Balıkesir Şeker Piliç fabrikasına alıcı çıkmadı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, mahkemenin 2015 yılında iflasına karar verdiği Şeker Piliç fabrikasına, icradan yapılan 3'üncü satışta da satış gerçekleşmedi. 

Şeker Piliç'in Bandırma'daki tesisi icradan 14.3 milyon TL'ye satılıyor!

Şeker Piliç'in Bandırma'daki üretim tesisi Bandırma 1. İflas Müdürlüğü tarafından satılıyor. Toplam 53 dönüm üzerinde bulunan fabrikanın satış bedeli 14.3 milyon TL olarak belirlendi.

Elbistan ve Alpullu Şeker Fabrikası 447 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.'ye ait Elbistan Şeker Fabrikası ile Alpullu Şeker Fabrikası'nın satışını onayladı. Şeker fabrikaları toplam 447 milyon TL'ye satıldı..

ADÜAŞ'ın Konya Meram arsası 2.3 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, ADÜAŞ’a ait Konya Meram arsasını özelleştirdi. Söz konusu taşınmaz 2 milyon 300 bin TL en yüksek teklifi veren Konya Şeker Sanayi'ye satıldı.

Şeker Piliç'e Dubaili talip!

Şeker Piliç ve Yem Sanayi Ticaret A.Ş., şirket hissedarlarından Ali Bor, Osman Bor ve Bor ailesinin sahibi olduğu diğer hisselerin satışı için Auckland Investment Group Inc. ile görüşmelerin başlanacağını duyurdu...

Şeker Piliç'in satış işlemleri başladı!

Şeker Piliç ve Yem Sanayi Ticaret A.Ş., şirket hissedarlarından Ali Bor, Osman Bor ve Bor ailesinin sahibi olduğu diğer hisselerin satışı için Auckland Investment Group Inc. ile görüşmelerin başlanacağını duyurdu...

Türkşeker A.Ş' ye ait gayrimenkul Gürlek Hafriyat Nak. İnşaat'a satıldı!

Türkşeker A.Ş' ye ait Nevşehir ili, Gülşehir ilçesi, Yeniyaylacık köyü, Dağılgan mevkiinde bulunan gayrimenkul 277 bin lira muhammen bedelle Gürlek Hafriyat Nak. İnş. San. Pet. Otm. Tic. ve Mad. Ltd. Şti. Firmasına satıldı.

Maximoon Bahçeşehir'in yüzde 30'u 45 günde satıldı! 68 bin TL'ye!

Maximoon projesinde biri rezidans olmak üzere toplam dokuz blokta 1377 daire ve 74 mağaza yer alıyor. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 68 bin TL'den başlıyor. Projenin yüzde 30'u 45 günde satıldı...

Rüya Yaşam Konutları'nda 48 bin 500 TL'ye! Yüzde 55'i satıldı!

Tapuların hemen teslim edildiği Rüya Yaşam Evleri'nde fiyatlar 48 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Konutların yüzde 55'inin satıldığı projede teslimler önümüzdeki yıl içerisinde yapılacak. Rüya Yaşam Evleri projesi Esenyurt'ta konumlandırılıyor...

Şeker Piliç satıldı mı Haberi

Şeker Piliç satıldı mı

Şeker Piliç ve Yem Sanayi Ticaret A.Ş.'den KAP'a yapılan açıklamada " Şirketimiz çoğunluk hissedarları Ali Bor, Osman Bor ile Bor Ailesinin sahip olduğu diğer Şirketimiz hisselerinin devri/satışı ile ilgili olarak Merkezi Dubai/BAE'de bulunan AUCKLAND INVESTMENT GROUP INC. ile bağlayıcı olmayan görüşmelere başlanacaktır. Yapılacak görüşmeler ile ilgili somut gelişmeler daha sonra kamuya duyurulacaktır" denildi.


56 YIL ÖNCE KURULDU

Şeker Piliç'in hikâyesi 1958'de birkaç kümeste başladı. Şirket zaman içinde, Türkiye'nin en büyük 5 beyaz et üreticisi arasına girdi. Sektörde bir çok ilke imza attı. Ancak geçtiğimiz ocak ayında şirketten kötü haberler gelmeye başladı. Şirket bir ara 'satış' haberleri ile anıldı. Daha sonra üretimi durdurmak üzere olduğunu duyurdu. İflas ertelemeye başvuran şirket, Türkiye'nin halka açılan ilk beyaz üretici olarak biliniyor. Şeker Piliç, bir dönem...