06 / 05 / 2024

Şekerbank EKOkrediyle ne kadar enerji tasarrufu sağlandı

Şekerbank EKOkrediyle ne kadar enerji tasarrufu sağlandı

Şekerbank, "Aile Çiftçiliği Bankacılığı" ve "EKOkredi" projeleri ile Best Business Awards'ta üç ödüle layık görüldü. 109 bini aşkın konutun yalıtıldığı EKOkredi kapsamında 201 milyon metreküp doğal gaz tasarrufu da gerçekleşti.

Mehmet Ak Şekerbank’ta hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Ak kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şekerbank’ta hangi alanlarda görev aldı? Şeker GYO’da ne zamandan beri ve hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Ak’ın biyografisi...

Şekerbank’tan ev almak isteyenlere kolaylık! Bakın ne kadar verecek!

Şekerbank, ev sahibi olmak isteyenlere harika bir fırsat sunuyor! 100 bin TL kredi imkanıyla, artık ev sahibi olmak hayal değil. 10 sene vadeli kredi fırsatıyla, ev almakta zorlananlar için büyük bir destek sağlanıyor. 

Avrasya GYO, Şekerbank'tan 25 milyon TL tahvil alacak!

Avrasya GYO portföyüne Şekerbank T.A.Ş. tarafından ihraç edilecek olan borçlanma aracından 25 milyon TL tutarında satın alacak.

Baymak ve Şekerbank konutlara güneş enerji sistemi kuracak!

Baymak, Şekerbank'ın finansman desteğiyle konut, site ve işyerlerine güneş enerjisi sistemleri kuracak. İşbirliğiyle 2 yılda 3 bin 300 mekân santrale kavuşacak

Apartmanlara güneş enerjisi kredisi!

Şekerbank, Baymak ile yaptığı işbirliğiyle ev ve işletmelerin elektrik ihtiyaçlarını karşılamaları için güneş kredisi verecek. Faizi yüzde 1’in altındaki kredide vade 60 aya kadar çıkabiliyor

Şekerbank ve Filli Boya Yalıtım Seferberliği Ankara'da başladı!

EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank ve yalıtım sektörünün köklü markası Filli Boya Capatect’in başlattığı yalıtım seferberliğinin ilk durağı Ankara oldu.

Şekerbank ile Filli Boya her yıl 60 bin konutu yalıtacak!

EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank, yalıtım sektörünün köklü markası Filli Boya Capatect ile bir araya gelerek Türkiye’de yalıtım seferberliği başlatıyor.

Konut fiyatları hangi şehirde ne kadar arttı?

Şekerbank’ın 60’ıncı kuruluş yılı nedeniyle düzenlediği ‘Sürdürülebilir Kalkınmanın Finansmanı Konferansı’nda konuşan Shiller, Türkiye’de konut fiyatlarının Avrupa Birliği’ne göre geride olduğunu, dolayısıyla oluşmuş bir balon görmediğini kaydetti.

Şekerbank ve İZODER 20 bin binayı enerji verimliliği ile tanıştırdı!

Şekerbank'ın sunduğu EKOkredi'nin bir altbaşlığı olan ve İZODER teknik danışmanlığında sunulan EKOkredi Yalıtım ile, bugüne kadar 20 binden fazla konuta yalıtım yapıldı.

Seranit Katar'da 1.Türk Ürünleri Sergisi'ne katılacak

Seranit 3-6 Ekim tarihlerinde Katar'da düzenlenen 1.Türk Ürünleri Sergisi'ne katılacak

Güneş Park Evleri'nde 1500 TL taksitle! 60 ay sıfır faizle!

868 konuttan meydana gelen Güneş Park Evleri'nde fiyatlar 245 bin TL'den, taksitler 1500 TL'den başlıyor

Ermeni Vakıfları, Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne 262 başvuru yaptı

Ermeni vakıfları, devletin el koyduğu mülkler için Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne toplam 262 başvuru yaptı

Seyrantepe maliyeti nedeniyle güneşle aydınlatılmayacak

Seyrantepe Stadı'nın güneş enerjisiyle aydınlatılma fikrinden maliyet yükü nedeniyle vazgeçildi

Şekerbank EKOkrediyle ne kadar enerji tasarrufu sağlandı Haberi

Şekerbank EKOkrediyle ne kadar enerji tasarrufu sağlandı

Şekerbank tarafından yapılan açıklamaya göre, bankanın, üretimin sürdürülebilirliği için çiftçiler toprağını, köyünü bırakmasın diye başlattığı "Aile Çiftçiliği Bankacılığı" ve enerji tasarrufunu yaygınlaştırmak, doğal kaynakların sürdürülebilirliğine destek olmak için geliştirdiği "EKOkredi" projeleri ile Best Business Awards'tan üç ödül aldı.


Banka, Awards Intelligence tarafından düzenlenen Best Business Awards'ta "Aile Çiftçiliği Bankacılığı" projesi ile "En İyi Müşteri Odaklılığı" ve "En İyi Yeni Ürün/Servis" ödüllerine layık görülürken, "EKOkredi" projesi ile de "En İyi Ürün/Servis" ödülünü kazandı.


Şekerbank, kırsal kalkınmanın desteklenerek köyden kente göçün önlenmesi hedefiyle 2014 yılının son aylarında "Aile Çiftçiliği Bankacılığı"nı başlatmıştı. Dünyada bir ilk olan proje kapsamında, tarım arazilerinin miras yoluyla bölünerek küçülmesi, sulama olanaklarının kısıtlı olması, modern tarım tekniklerinin uygulanmaması gibi nedenlerle geliri azalan ve köyünü terk eden çiftçilere 10 yıla varan...