02 / 05 / 2024

Şekerbank’tan ev almak isteyenlere kolaylık! Bakın ne kadar verecek!

Şekerbank’tan ev almak isteyenlere kolaylık! Bakın ne kadar verecek!

Şekerbank, ev sahibi olmak isteyenlere harika bir fırsat sunuyor! 100 bin TL kredi imkanıyla, artık ev sahibi olmak hayal değil. 10 sene vadeli kredi fırsatıyla, ev almakta zorlananlar için büyük bir destek sağlanıyor. 



Ev sahibi olmak veya değişiklik yapmak  istediğiniz mevcut bir eviniz var ise Şekerbank size yardımcı olabilir. Banka yeni müşterilerine geliştirilmiş bir konut kredisi sunuyor. Bu kredi esnek ödeme koşulları ve avantajlı faiz oranları içeriyor. Şekerbank Konut Kredisi ile artık istediğiniz evi alma hayalinizi gerçeğe dönüştürmeniz çok daha kolay. Sabit faiz oranları ve 10 yıla kadar olan vadeler ile ödeme planı bugün başlayın ve uzun vadeli bir planla kolayca ödeme yapmanıza olanak sağlıyor. Şekerbank'ın bu cazip teklifi ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.

Şekerbank’tan ev almak isteyenlere kolaylık! Bakın ne kadar verecek!

Birçok bütçe için uygun planlama yapılması bekleniyor

Şekerbank son zamanlarda artan konut talepleri doğrultusunda, müşterilerine özel bir konut kredisi fırsatı sunuyor. Her müşteriyi ayrı ayrı ele alarak, herkesin bütçesine uygun esnek ödeme planları sunuyor. Banka, eşit taksitli ya da artan/azalan taksitli seçenekleri sunarak herkesin özel ihtiyaçlarına cevap veriyor. Şekerbank'ın konut kredisi, ev sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor ve özel çözümlere kapı aralıyor.

Şekerbank müşterilerine özel konut kredisi fırsatı sunarak, ödeme planlarında esneklik sağlıyor. Müşteriler Konut Kredisi ile vade sürelerini kendileri belirleyebiliyorlar. Banka 10 yıla kadar uzanan bir geri ödeme planı sunarak müşterilerine rahat bir şekilde ödeme yapabilme imkanı tanıyor. Şekerbank'ın bu özel fırsatı, ev sahibi olmak isteyen müşterilerin hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön