17 / 05 / 2024

Şekerbank’tan ev almak isteyenlere kolaylık! Bakın ne kadar verecek!

Şekerbank’tan ev almak isteyenlere kolaylık! Bakın ne kadar verecek!

Şekerbank, ev sahibi olmak isteyenlere harika bir fırsat sunuyor! 100 bin TL kredi imkanıyla, artık ev sahibi olmak hayal değil. 10 sene vadeli kredi fırsatıyla, ev almakta zorlananlar için büyük bir destek sağlanıyor. 



Şekerbank’tan ev almak isteyenlere kolaylık! Bakın ne kadar verecek!

%90 Mortgage kredisi sunulacak..

Şekerbank müşterilerinin hayalinizdeki evi alabilmesi için sunduğu konut kredisi fırsatlarıyla dikkat çekiyor. Banka özellikle enerji tasarruflu evleri destekleyerek, hem birinci hem de ikinci el evler için %90’a varan oranlarda kredi imkanı sağlıyor. Bu kredi seçeneklerinden faydalanarak istediğiniz evi satın alabilirsiniz.

Şekerbank Konut Kredisi’ne başvuru yapmak oldukça kolay bir işlem olmakta. Satın almak istediğiniz evin ipoteği teminat olarak kabul edildiği için kefil arama derdinden kurtulabilirsiniz. Kredi başvuru sürecinde kefil gerekmiyor. 

Deprem bölgesinde inşa edilecek Çay Sokağı Konutları'na çay üretici

Merkez Bankası az önce açıkladı! Tüketici kredilerinin 388 milyar 827 milyon 448 bin lirası konut!,

Kiraya yüzde 25 zam sınırı ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarını çözemedi! Farklı çözümler gelebilir mi? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön