12 / 05 / 2024

Şekerbank turizmcilere 5 yıldızlı destek verecek

Şekerbank turizmcilere 5 yıldızlı destek verecek

Şekerbank, "Turizme 5 Yıldızlı Destek Paketi" kapsamında Bodrum Ticaret Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası'yla protokol imzaladı. Gökhan Ertürk ve Erdoğan Başeymez ile protokol imzaladı.

5 bankada kıyamet koptu! Ziraat, Akbank, TEB, Şekerbank, ING az önce peş peşe açıkladı! Duyan şok oldu!

5 bankada kıyamet koptu. Ziraat, Akbank, TEB, Şekerbank, ING az önce peş peşe açıkladı! Hemen bu son dakika rakamlarına bakın...

5 bankada son dakika depremi! Ziraat Bankası, Akbank, QNB, Garanti, Şekerbank peş peşe açıkladı! Duyan inanamadı!

Nakit ihtiyacı olan milyonlarca kişi bankaların faiz oranlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Faiz oranları ile ilgili olarak yaşanan son gelişmeye göre, 5 bankanın kredi faiz oranı değişti. İşte detaylar...

Şekerbank konut kredisi faizlerinde indirim!

Bankaların konut kredisi faiz indirimleri devam ediyor. Şekerbank da faiz oranlarında indirim uyguladı. Bankanın konut kredisi faiz oranları yüzde 1.5’in altına geriledi...

ŞekerBank konut kredisi faiz oranlarını yükseltti!

ŞekerBank konut kredisi faiz oranlarını yükseltti. Banka 5 yıl vadeye kadar yüzde 2.47 faiz oranı sunuyor.

Ankara Bala'da icradan 5.3 milyon TL'ye satılık fabrika!

Bala İcra Dairesi, Ankara Bala'da bulunan hammadde ve mamul madde fabrikasını satışa çıkardı. Garanti Bankası Ve Şekerbank’ın ipoteği bulunan gayrimenkulün toplam satış bedeli 5 milyon 375 bin 935 TL olarak belirlendi.

Şekerbank ve filli boya yalıtım seferberliği başlattı!

Her yıl 60 bin konut yalıtımının hedeflendiği işbirliğinin ilk adımı olarak, 5 ilde yalıtım seferberliği toplantıları gerçekleştirildi. Şekerbank ve filli boya, binalarda enerji verimliliğini teşvik etmek amacıyla yalıtım seferberliği başlattı.

Şekerbank, enerji verimliliğine 5 yılda 572 milyon TL kredi verdi!

Toplam portföyünün % 89'u ticari kredilerden oluşan Şekerbank, sürdürülebilir kalkınma bankacılığı stratejisiyle üretime destek veriyor. Banka, EKOkredi'yle enerji verimliliği projelerine 5 yılda 572 milyon TL'lik kaynak aktardı.

Şekerbank turizmcilere 5 yıldızlı destek verecek!

Şekerbank, "Turizme 5 Yıldızlı Destek Paketi" kapsamında Bodrum Ticaret Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası'yla protokol imzaladı. Gökhan Ertürk ve Erdoğan Başeymez ile protokol imzaladı.

Şekerbank'tan arazilerin birleşmesi için 5 yıl vadeli kredi desteği!

Şekerbank, tarımda parçalanmış arazileri birleştirip çiftçilerin köyden kente göç etmesini önlemek için Aile Çiftçiliği Bankacılığı'nı başlattı. Arazilerin birleşmesi için 5 yıl vadeli kredi desteği sağlayacak..

Şekerbank’a iki yeni ortak geldi!

Samruk Kazyna yüzde 97.26 paya sahip olduğu BTA Bank hisselerinin yüzde 47.97'sini Kazkommertsbank'a, yüzde 46.5'ini K. Rakishev'e devretti; devir sonrası Kazkommertsbank ve Rakishev, Şekerbank'ta dolaylı ortak konumuna geldi.

Şekerbank'ın 3. çeyrek kârı 30.5 milyon lira!

Şekerbank'ın üçüncü çeyrek net kârı, geçen yıl aynı döneme göre yüzde 84 artışla 30.5 milyon lira oldu. Aktif büyüklüğü 20.5 milyar lira olan bankanın krediler ve alacakları ise 2013 sonuna göreyüzde 5.2 artışla 14.2 milyar lira oldu.

Denizbank ve Şekerbank da konut kredisi oranlarını yükseltti!

KrediPazari.com’un edindiği bilgilere göre Denizbank’ın oranlarda yaptığı 0.05 puanlık artış, aylık kredi taksitlerini 37 TL, toplamda ödenecek faizi 4.336 TL; Şekerbank’ın kredi taksitlerini 46 TL, toplamda ödenecek faizi ise 5.571 TL arttırdı.

Şekerbank 2B Arazi Alım Kredisi ile finansman desteği sağlıyor!

Şekerbank, 2B arazilerini peşin satın alarak indirimden faydalanmak isteyen hak sahiplerine 120 aya varan vadelerle ve yüzde 0,99 faiz oranı ile 5 ay taksit ertelemeli kredi veriyor...

Şekerbank turizmcilere 5 yıldızlı destek verecek Haberi

Şekerbank turizmcilere 5 yıldızlı destek verecek

Şekerbank, "Turizme 5 Yıldızlı Destek Paketi" kapsamında Bodrum Ticaret Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası'yla protokol imzaladı. Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ve Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ile protokol imzaladı. 


Turizm sektörüne özel hazırlanan destek paketi, yerel ihtiyaçlara özel geliştirilmiş bankacılık ürünlerini ve indirimleri kapsıyor. Turizm sektöründe hizmet verenlerin yazın yoğun geçen sezonun ardından kışın çalışamadıklarını belirten Mahmut Kocadon, "Bu destek paketinden umarım birçok işveren yararlanır. Yazın kazanan işverenler, kazancı tadilata geri veriyor. Paket sayesinde kışın alacakları desteği, yaz sezonunda ödeyebilecekler ya da özel indirim avantajlarından yararlanabilecekler" diye konuştu. 

Kışın al, yazın öde Törenin ardından Şekerbank tarafından Azka Otel'de turizm sektörü çalışanlarına yönelik tanıtım yemeği düzenlendi. Genel Müdür...