28 / 04 / 2024

Şekerbank turizmcilere 5 yıldızlı destek verecek!

Şekerbank turizmcilere 5 yıldızlı destek verecek!

Şekerbank, "Turizme 5 Yıldızlı Destek Paketi" kapsamında Bodrum Ticaret Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası'yla protokol imzaladı. Gökhan Ertürk ve Erdoğan Başeymez ile protokol imzaladı.



Şekerbank, "Turizme 5 Yıldızlı Destek Paketi" kapsamında Bodrum Ticaret Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası'yla protokol imzaladı. Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ve Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ile protokol imzaladı. 


Turizm sektörüne özel hazırlanan destek paketi, yerel ihtiyaçlara özel geliştirilmiş bankacılık ürünlerini ve indirimleri kapsıyor. Turizm sektöründe hizmet verenlerin yazın yoğun geçen sezonun ardından kışın çalışamadıklarını belirten Mahmut Kocadon, "Bu destek paketinden umarım birçok işveren yararlanır. Yazın kazanan işverenler, kazancı tadilata geri veriyor. Paket sayesinde kışın alacakları desteği, yaz sezonunda ödeyebilecekler ya da özel indirim avantajlarından yararlanabilecekler" diye konuştu. 

Kışın al, yazın öde Törenin ardından Şekerbank tarafından Azka Otel'de turizm sektörü çalışanlarına yönelik tanıtım yemeği düzenlendi. Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk"Paket, ilk altı ay ödemesiz dönem içeren 60 ay vadeli yatırım kredileri, elektrik giderlerinde indirim, bir yıl ön ödemesiz teknik danışman destekli yalıtım kredileri, geniş kapsamlı sigorta hizmeti ve ücretsiz web sayfası kurma imkanı da sunuyor" dedi


Posta Bodrum 



Geri Dön