12 / 05 / 2024

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hatice Yener tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi'nde kuruldu.

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli  Dilaver Kaya tarafından açıldı.

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilaver Kaya tarafından kuruldu.

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hatice Yener tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi'nde kuruldu.

YHT ile 146 bin 241 kişi seyahat etti!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Eskişehir Gar Müdür Yardımcısı Ali Yıldız, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında 146 bin 241 kişinin seyahat ettiğini söyledi.

İkira Turizm Seyahat Acentası Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkira Turizm Seyahat Acentası Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esra Oray, Hatice Büşra Baran tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu.

UMT Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UMT Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ümit Besiri tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos'ta Şişli, İnönü Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Ulusoy Apartmanı'nda kuruldu.

Fifa Seyahat Hizmetleri ve Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fifa Seyahat Hizmetleri ve Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fadime Çetin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta Perpa Ticaret Merkezi, B Blok'ta kuruldu.

1941 yılında Vaniköy'de yalı arsası sekiz yıl taksitle bin 500 liraya satılacakmış!

1941 yılında Emniyet Sandığı tarafından verilen ilanda Boğaziçi'nin Anadolu yakasında Çengelköy ile Kandilli arasında yer alan Vaniköy'de yalı arsası bin 500 liraya, sekiz yıl taksitle satılacakmış.

1941 yılında Üsküdar'da 4 ev sekiz sene taksitle 2 bin liraya satılacakmış!

1941 yılında Emlak Sandığı tarafından verilen ilanda Üsküdar Selami Ali'de dört ev sekiz yıl taksitle 2 bin liraya satılacakmış. Fatih'te ise bir ev 2 bin 500 liraya satılacakmış.

1941 yılında Kadıköy Hasanpaşa'da iki ev sekiz sene taksitle 2 bin liraya satılacakmış!

1941 yılında Emniyet Sandığı tarafından verilen ilanda Sütlüce'de bir arsa 50 liraya satılacakmış. Aynı ilanda Kadıköy Hasanpaşa'da iki ev 2 bin liraya sekiz sene taksitle satılacakmış.

1941 yılında Üsküdar Selami Ali'de 300 metrekare arsa 205 liraya sekiz sene taksitle satılacakmış!

1941 yılında Emniyet Sandığı tarafından verilen ilanda satılacak arsa ve evler yüzde beş faizli, sekiz sene taksitle satılacakmış. Bir Reşat Altın'ın 25 lira olduğu dönemde Üsküdar'da iki dükkan bin 250 liraya satılacakmış.

Conrad İstanbul, Türkiye'nin En İyi Konferans Oteli seçildi!

Conrad İstanbul, turizm ve de konaklama sektörünün en prestijli ödüllerinden olan Dünya Seyahat Ödülleri’ne (World Travel Awards) layık görülen 24 Hilton Worldwide otelinden biri oldu.

1939 yılında Kasımpaşa'da yedi odalı bir ev sekiz sene taksitle 200 liraya satılacakmış!

1939 yılında Kasımpaşa'da Hacıhüsrev Mahallesi'nde iki katlı, yedi odalı bir ev 200 liraya sekiz sene taksitle satılacakmış. 1939 yılında bir altın 15 liraymış ve yılda iki altın karşılığında yedi odalı bir eve sahip olunabiliyormuş.

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm Haberi

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hatice Yener tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Sekiz Konaklama Seyahat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM 1-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2-Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ 3-Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 4-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği...