05 / 05 / 2024

Sektörel Tanıtım İnşaat Malzeme ve Akıllı Bina Teknolojileri

Sektörel Tanıtım İnşaat Malzeme ve Akıllı Bina Teknolojileri

Yüksek Mimar Gökhan Aktan Altuğ binanın kalıplaşmış bir şey olmadığını her fırsatta vurguluyor, Aktan Altuğ binayı çekici hale getirmenin mimarın elinde olduğunu da sözlerine ekliyor...

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul; Konya İl Tanıtım Günlerindeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ve İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırladı. İşte detaylar....

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melahat Saka Uludağ tarafından kuruldu.

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

iPhone 14’ün tanıtımına saatler kaldı. İşte sızdırılan bilgiler ve fiyatı

Teknoloji ve telefon devi Apple’ın merakla beklenen iPhone 14 serisinin ve yeni ürünlerinin tanıtımına saatler kaldı. Peki sızdırılan bilgilere göre iPhone’nin özellikleri neler. İşte yanıtı!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

iPhone 13 tanıtımı yeni yapılan Galaxy S22'yi ardında bıraktı!

Teknoloji şirketleri arasında yıldızı parlayan Samsung ve Apple karşı karşıya geldi. Samsung'un yeni tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy S22 serisi iPhone 13'ün gerisinde mi kaldı? İşte konuya dair o gelişmeler...

Makro Mimarlık Danışmanlık İnşaat Reklam Ve Tanıtım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro Mimarlık Danışmanlık İnşaat Reklam Ve Tanıtım Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  50 bin  TL sermaye bedeli ile Volkan Mengir tarafından kuruldu.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı yapıldı!

İstanbul'da Sultangazi'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için tanıtım toplantısı yapıldı.

Öge Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öge Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  750  bin TL sermaye bedeli  ile Gökhan Bilal Özen tarafından kuruldu.

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Dilooğlu ve Özkan Dilooğlu tarafından kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Beyazlar Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hilal yılmaz tarafından kuruldu.

Sektörel Tanıtım İnşaat Malzeme ve Akıllı Bina Teknolojileri Haberi

Sektörel Tanıtım İnşaat Malzeme ve Akıllı Bina Teknolojileri


Gökhan Aktan Altuğ  betonun sert yapısına yumuşaklık katan isimler arasında. Kendini doğru çizgilerle ifade etmedeki arayışını sürdüren mimar, insanı ve doğayı sorgulamaya devam ediyor. İnsanların mekanlardaki yumuşak çizimlere olan yakınlığının anne karnında başladığını söyleyen Altug, "Anne karnındaki bu yumuşak çizimi mimari yapıya yansıtarak insanlara huzuru ve güveni yaşatmaya çalıştık" diyor. Altuğ, binayı çekici hale getirmenin mimarın elinde olduğunu vurgulayarak, hedefe ulaşmada hiçbir engeli kabul etmiyor. 


Birçok önemli projeye imzasını atan Gökhan Aktan Altuğ, kariyerine nasıl başladı? 

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümünü bitirdikten sonra yüksek lisans yaparken Anadolu Üniversitesinde araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladım. Teorik alanda edindiğim bilgi ve tecrübeleri pratiğe aktarma heyecanıyla 1995 yılında akademisyenlikten ayrılıp TAGO Mimarlık ofisini kurduk. 


Bizi bu yola iten asıl olarak meslek adamı olarak bir şeyler üretmek,...