10 / 05 / 2024

Sektörel Vizyon Buluşmaları semineri

Sektörel Vizyon Buluşmaları semineri

Stockholm Business Network tarafından her ay düzenli olarak organize edilen ' Sektörel Vizyon Buluşmaları ' seminerinin bu ayki konuğu Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya’ydı...

Borsada yeni yatırım yapacaklar dikkat! Sektörel olarak nasıl dağılım yapılmalı?

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsada yeni yatırım yapacaklara kendi portföyü üzerinden sektörel olarak nasıl dağılım yapılması gerektiğini portföy yönetmenin nasıl yapılacağını anlattı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 

TÜRKÇİMENTO Anadolu buluşmaları için geri sayım başladı! Sektörün önemli isimleri tek çatı altında toplanıyor

TÜRKÇİMENTO'nun her yıl düzenlendiği “TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları” etkinliğinin yedincisi için geri sayım başladı.

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

Sektörel güven endeksleri açıklandı! İnşaat sektörü yüzde 3,5 geriledi

Sektörel güven endeksleri açıklandı. Bu kapsamda hizmet ve perakende ticaret sektörlerinde yükselirken inşaat sektöründe düştü.  

ATO Başkanı Baran: Arsa ve arazilerde KDV indirimi sektörel faaliyetleri artıracak!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Baran açıklamasında arsa ve arazilerdeki KDV indiriminin sektörel faaliyetleri artıracağını belirtti.

47. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 47. Gündem Buluşmaları’nı yarın gerçekleştirecek.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları'nda demir çelik sektörü konuşuldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 46’ncısı, ‘Yeşil Mutabakat Sürecinde Seramik ve Demir Çelik Sektörü’ başlığı altında yapıldı.

46. Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Gündem Buluşmaları’nın 46.'sını yarın gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 45. Gündem Buluşmaları'nda küresel tedarik krizi masaya yatırıldı!

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları’nın 45’incisinde küresel tedarik krizi masaya yatırıldı...

Türkiye İMSAD 45. Gündem Buluşmaları yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 45. Gündem Buluşmaları’nda inşaat malzemeleri sanayisinde finansman konusu masaya yatırılacak.

İMSAD 42. Gündem Buluşmaları toplantısında küresel ekonomi ele alındı!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 42’inci kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları' 28 Nisan Çarşamba günü gerçekleşti.

Türkiye İMSAD 40. Gündem Buluşmaları toplantısı bugün!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 40. Gündem Buluşmaları toplantısını bugün gerçekleştirecek.

Sektörel Vizyon Buluşmaları semineri Haberi

Sektörel Vizyon Buluşmaları semineri

İsveç-Türk İş Federasyonu (SWETURK) bünyesinde faaliyet gösteren Stockholm Business Network Derneği’nin düzenlemiş olduğu Vizyon Seminerleri serisinin Eylül ayı konuğu, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya oldu.


“İnşaat sektörünün bugünü ve yarını – vizyon 2020” temalı seminerde Türkiye’de gayrimenkul piyasasını ve yatırım imkânlarını anlatan Uğur Dumankaya, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün hala çok cazip olduğuna, bu alanda yatırım yapmak isteyenlerin acele etmesi gerektiğine, birkaç yıl içinde Türkiye piyasasına girmenin zorlaşabileceğine dikkat çekti.


Slâytlar eşliğinde yapılan konuşmada tecrübelerini aktaran Dumankaya, Türkiye gayrimenkul sektöründe var olmanın püf noktalarını aktarırken, İsveç’li işadamlarına Türk partnerler ile gelişmekte olan Türkiye piyasasına bir an önce girmeleri tavsiyesinde bulundu. Birkaç yıl içinde Türkiye piyasasına girmenin zorlaşabileceğine değinen Dumankaya, “Türkiye piyasası ile ilgilenen işadamları acele etmeli.”...