02 / 05 / 2024

Selahattin Alp

Selahattin Alp

Alpaş Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Selahattin Alp tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ağustos'ta Anadolu Yakası içinde Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Erguvan Sokak'ta kuruldu

Melikgazi Ahmet Selahattin Sarıalp ASM tamamlanıyor!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayırsever Ahmet ve Selahattin Sarıalp’ın desteğiyle beraberTınaztepe Mahallesi'nde yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi'nde inşaat çalışmaları sürüyor.

Alp Kargı Merzifon'daki müteahhitleri uyardı!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Merzifon’da inşaat sektöründe mesai harcayan müteahhit, mühendis ve mimarlarla Kültür Cafe’de daha düzenli bir yapılanma ve çalışma ortamının sağlanması konusunda bir araya geldi.

Alp Değerli Madenler Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Değerli Madenler Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Kabakcı tarafından 500 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Arnavutköy, Tayakadın Mahallesi, Yassıören Caddesi'nde kuruldu.

Düzce Selahattin Olcar Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor!

Asar Suyu Deresi Yenileme Projesi kapsamında yapımı devam eden Selahattin Olcar Köprüsü’nde aynı zamanda Terminal bağlantısı olması nedeniyle köprünün ulaşım düzenlemesi de aynı anda yapılıyor.

Selahattin Düzbasan: Türkiye’nin en uzun viyadüklerini yaptık!

Ilgaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Düzbasan, “Bu ülke hepimizin. Bu ülkenin değerlerine hepimizin sahip çıkması lazım. Herkes elinden geleni yaparsa ülke daha aydınlık olacaktır” dedi.

Ahmet Vefik Alp: Ülke genelinde 5 milyon konut sorunlu!

Prof. Dr. Alp, ülke genelinde 5 milyon sorunlu konut olduğunu ve bunların bir an önce yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Ahmet Vefik Alp: Türkiye'de 5 milyon sorunlu konut var!

Kent bilimci yüksek mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, ülke genelinde 5 milyon sorunlu konut olduğunu ve hala ülkede 30 sene önceki teknoloji kullanılarak bina yapıldığını söyledi.

Ahmet Vefik Alp'ten Kıbrıs'a köprü projesi!

Ahmet Vefik Alp Anamur’dan Koruçam’a ‘Kıbrıslink’ Yavruvatana Köprü projesinin hayata geçebileceğini söyledi. Alp: "Bir gün Kıbrıs’a geçiş projem gerçekleşirse adı ‘Denktaş Köprüsü’ olsun." dedi.

Alp Kargı: İnşaat başlamadan 5 bin TL bile vermeyiz!

Alp Kargı; “Fakülte için belediye meclisinin aldığı bir karar var fakat Üniversite Rektörlüğü tarafından fiilen yatırıma alınmış bir proje ortalıkta yokken bir şey yapmamız mümkün değil.” dedi.

Alp Kargı Merzifon'daki belediye çalışmalarını inceledi!

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Atak, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi'nin diyaliz ünitesi açıldı!

Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi’ne kurulan diyaliz ünitesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Selahattin Seyis kimdir?

İnşaat Mühendisi Selahattin Seyis kimdir? Selahattin Seyis bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selahattin Seyis, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Selahattin Seyis..

Alp Ensar Yapı İnşaat Turizm ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Ensar Yapı İnşaat Turizm ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Metin tarafından 100 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Eyüp, Mithatpaşa Mahallesi, Şehit Sinan Şen Caddesi'nde kuruldu.

Selahattin Alp Haberi

Selahattin Alp

Alpaş Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Selahattin Alp tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu. Alpaş Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Alp olarak belirlendi. 


Alpaş Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat ve gayrimenkul projeleri geliştirmek ve uygulamak,gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyet ve yatırımlar gerçekleştirmek,koordine etmek ve yönetmek gayrimenkul almak ve satmak kiralamak ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Alpaş Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Erguvan Sokak,...