09 / 05 / 2024

Selahattin Aşçıoğlu Aşçıoğlu inşaat

Selahattin Aşçıoğlu Aşçıoğlu inşaat

Gayrimenkul sektöründe 1967 yılından bu yana faaliyet gösteren Aşçıoğlu'nun kurucusu, Yaşar Aşçıoğlu'nun babası Selahattin Aşçıoğlu vefat etti. Peki, Selahattin Aşçıoğlu kimdir? İşte Selahattin Aşçıoğlu..

İmar ve İskan eski bakanı Selahattin Babüroğlu vefat etti!

İmar ve İskan, Ulaştırma Bakanı eski bakanı Selahattin Babüroğlu hayatını kaybetti. Uzun seneler bakanlık ve Cumhuriyet Senatosu üyeliğinde bulunan Babüroğlu, 98 yaşında vefat etti. 

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Süleymanoğlu, görevinden istifa ettiğini Halk GYO Yönetim Kurulu'na bildirdi...

Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Süleymanoğlu oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı istifası ve yeni atamalar hakkında bildiri yayınladı. 

Malatya Battalgazi'de kentsel dönüşüm yapılacak mı?

CHP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Av. Selahattin Sarıoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sarıcıoğlu ve Taştepe mahallelerinde inceleme yaparak muhtarlarla ayrı ayrı görüştü.

Fazlıoğlu Bilgi Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazlıoğlu Bilgi Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Fazlıoğlu ve Selahattin Fazlıoğlu oraklığıyla 10 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Selahattin Aşçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı!

Aşçıoğlu İnşaat’ın kurucusu Selahattin Aşçıoğlu’nun cenazesine spor, siyaset ve iş dünyasından birçok ünlü katıldı. Cenaze, Şişli Camii’nde kılınan namazının ardından Sakarya Akyazı’daki Merkez Mezarlığı’na defnedildi.

Selahattin Aşçıoğlu kimdir?

Gayrimenkul sektöründe 1967 yılından bu yana faaliyet gösteren Aşçıoğlu'nun kurucusu, Yaşar Aşçıoğlu'nun babası Selahattin Aşçıoğlu vefat etti. Peki, Selahattin Aşçıoğlu kimdir? İşte Selahattin Aşçıoğlu..

Selahattin Aşçıoğlu vefat etti!

Gayrimenkul sektöründe 1967 yılından bu yana faaliyet gösteren Aşçıoğlu'nun kurucusu, Yaşar Aşçıoğlu'nun babası Selahattin Aşçıoğlu, 24 Mayıs 2015 tarihinde vefat etti.

'Vagon Onarım Fabrikası, görsel alan olarak değerlendirilmeli'

Malatya Barosu Eski Başkanı Selahattin Sarıoğlu, “Vagon Onarım Fabrikası ‘kapalı ve açık alanları satılmamalı görsel alan olarak değerlendirilmelidir. Burası Malatyalılar için bir değer” dedi.

Aşçıoğlu İnşaat sektöre tuğla üretimiyle girdi!

Bayram Aşçıoğlu ve oğlu Selahattin Aşçıoğlu'nun 1955'te Samsun Bafra'da tuğlacılıkla başlayan serüvenin, bugün Yaşar Aşçıoğlu ile oğulları İrfan ve Cenk'in birlikte geliştirdikleri projelerle devam ediyor...

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy ne zaman teslim?

Aşçıoğlu İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakası Ataköy bölgesinde yaşama geçirilen Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 yılı ilk çeyreği uygun görülüyor...

Aşçıoğlu İnşaat yatırımı büyüttü!

AŞÇIOĞLU Grubu, Ataköy’deki konut projesi Selenium’da hızlı satış yapınca yeni yatırımlara soyundu. Şirket, Ataköy-Bakırköy hattında 500 milyon dolar değerinde konut yapacak. Aşçıoğlu İnşaat yatırımı büyüttü.

Selahattin Aşçıoğlu Aşçıoğlu inşaat Haberi

Selahattin Aşçıoğlu Aşçıoğlu inşaat

Selahattin Aşçıoğlu kimdir?

İnşaat sektöründe 1967 yılından bu yana faaliyet gösteren Aşçıoğlu Ailesi, "Selenyum" markası ile bugün Türkiye'nin en lüks rezidanslarına imza atıyor. Bayram Aşçıoğlu ve oğlu Selahattin Aşçıoğlu'nun 1955'te Samsun Bafra'da tuğlacılıkla başlayan serüvenin, bugün Yaşar Aşçıoğlu ile oğulları İrfan ve Cenk'in birlikte geliştirdikleri projelerle devam ediyor. 


Kimi zaman yaşanan felaketler, tatsızlıklar insanların hayatlarında yeni bir yola girmelerine ve başarılı olmalarına vesile olabiliyor. İşte inşaat sektöründe Türkiye'nin ilk rezidanslanndan biri olan Selenyum Rezidans'ı inşa ederek lüks inşaat teriminin Türkiye'deki ilk uygulayıcılarından biri olan Aşçıoğlu İnşaat'ın ortaya çıkma hikayesi de böyle bir trajediden doğmuş. 


Trabzon'un Hayrat ilçesinin Yığa köyünde yaşayan Aşçıoğlu ailesinin erkeklerinin neredeyse tamamına yakını Çanakkale Savaşı, 93 Harbi ve Kurtuluş Savaşı'nın çeşitli cephelerinde şehit oluyor. Kalanların bir kısmı da veremden...