29 / 04 / 2024

selahattin demirtaş nakit kaç parası var

selahattin demirtaş nakit kaç parası var

Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, HDH Eş Genel Başkanı olarak mal beyanını Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) bildirdi. Peki Selahattin Demirtaş'ın mal varlığı arasında neler var? Selahattin Demirtaş'ın evi, arabası, parası var mı? İşte cevaplar...

Özgür Demirtaş’ın bu tahmini herkesi korkuttu: ‘Tekrar kesilecek!’

Özellikle sosyal medyada oldukça popüler olan Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan korkutan bir tahmin geldi. Twitter hesabından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan ekonomist Demirtaş kredi kartlarında kesilen nakit avans uygulamasının yeniden işleme alınacağını öne sürdü.

Selahattin Demirtaş mal varlığını açıkladı!

HDP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Eş Genel Başkan Demirtaş'ın mal varlığının bulunduğu beyanname, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Selahattin Varan: İzmir'de 1,4 milyon konut yıkılmalı!

Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir'de 1 milyon 400 bin birim konut ve işyerinin yıkılması gerektiğini söyledi. Varan, bu rakamın İzmir'de yapı stokunun yüzde 65'ine denk geldiğini belirtti..

Selahattin Varan: İzmir'de 313 bin bina yıkılmalı!

Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir'de 1 milyon 400 bin birim konut ve işyerinin yıkılması gerektiğini söyledi. Varan, bu rakamın İzmir'de yapı stokunun yüzde 65'ine denk geldiğini belirtti...

Selahattin Aşçıoğlu son yolculuğuna uğurlandı!

Aşçıoğlu İnşaat’ın kurucusu Selahattin Aşçıoğlu’nun cenazesine spor, siyaset ve iş dünyasından birçok ünlü katıldı. Cenaze, Şişli Camii’nde kılınan namazının ardından Sakarya Akyazı’daki Merkez Mezarlığı’na defnedildi.

Selahattin Aşçıoğlu kimdir?

Gayrimenkul sektöründe 1967 yılından bu yana faaliyet gösteren Aşçıoğlu'nun kurucusu, Yaşar Aşçıoğlu'nun babası Selahattin Aşçıoğlu vefat etti. Peki, Selahattin Aşçıoğlu kimdir? İşte Selahattin Aşçıoğlu..

Selahattin Aşçıoğlu vefat etti!

Gayrimenkul sektöründe 1967 yılından bu yana faaliyet gösteren Aşçıoğlu'nun kurucusu, Yaşar Aşçıoğlu'nun babası Selahattin Aşçıoğlu, 24 Mayıs 2015 tarihinde vefat etti.

Bursa Osmangazi Demirtaş Parkı hizmete açıldı!

Her mahalleye park ve yeşil alanlar yaparak vatandaşlara nefes aldıran Osmangazi Belediyesi, yapımı tamamlanan Demirtaş Parkı’nı törenle hizmete açtı.

Selahattin Varan: İzmir belediyeleri dönüşümde gecikti!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan kentsel dönüşüm konusunda birçok şehirde 10 yıldır önemli adımlar atıldığını ancak İzmir'de yerel yönetimlerin hiçbir şey yapmadığını söyledi.

Demirtaş OSB, ileri arıtma için 4 pilot tesis kurdu!

Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi ÇED Raporu onaylanan Demirtaş OSB, ileri arıtma teknolojisiyle projede kullanılacak suyu geri kazanacak. 2016’da devreye alınacak tesis için 4 uluslararası firma bölgede pilot tesis kurdu.

Selahattin Keten: Parsel bazında imar yerine ada bazında imara geçilmeli!

İstanbul'da kentsel dönüşümün geç başladığını belirten Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, şu anda Türkiye genelinde 6,5 milyon civarında depreme dayanıksız bina bulunduğunu söyledi.

İTO'nun kentsel dönüşüm talepleri!

İTO Başkanı Demirtaş, nisan ayı meclis toplantısında konuşarak, kentsel dönüşüm, moloz döküm sahası açılması ve hava kirliliğinin önlenmesi konularından oluşan 5 talebi Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan'a ilettiklerini belirtti.

Selahattin Keten: Gayrimenkul ikinci yarı yılda hareketlenir!

Kentsel dönüşümde alt yapı konusunda sıkıntı yaşandığını belirten Keten İnşaat'ın Başkanı Selahattin Keten, “Parsel bazında imarlarla bunu çözemeyiz. Kentsel dönüşümdeki büyümenin ada bazında imarlar verilerek düzenlenmesi gerek” dedi

selahattin demirtaş nakit kaç parası var Haberi

selahattin demirtaş nakit kaç parası var

Selahattin Demirtaş'ın mal beyanında neler var?


HDP'nin cumhurbaşkanı adayı ve Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'da ev ve büro ile biri eşinin kullandığı 3 adet otomobili bulunduğunu beyan etti. HDP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, cumhurbaşkanı adayı Demirtaş, bugün Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) mal varlığına dair beyanını sundu.


Selahattin Demirtaş'ın mal varlığı!


İşte Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın mal varlığı beyanından kalemler; 


- Diyarbakır'da 260 bin TL değerinde bir ev, 


- Diyarbakır'da 100 bin TL değerinde hukuk bürosu,


- 2 adet Audi marka otomobil, 


- Eşi Başak Demirtaş'ın kullandığı Skoda marka otomobil.


Recep Tayyip Erdoğan'ın mal beyanında neler var? Öğrenmek için tıklayın!


Ekmeleddin İhsanoğlu'nun mal beyanında neler var? Öğrenmek için...