10 / 05 / 2024

Selahattin Ersoy

Selahattin Ersoy

Arkitema Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Berivan Atik, Derya Kaya Yenen, Selahattin Ersoy, Seyidali Ketancı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu

Bülent Ersoy'a Bodrum’da müteahhit şoku!

Bülent Ersoy, Bodrum’da kendisine bir villa hediye etmek isteyen müteahhitin evi yetiştirememesiyle çılgına döndü. Ersoy, bu durumu kendisine Bodrum’da ev kiralayarak çözdü.

Düzce Selahattin Olcar Köprüsü yol çalışmaları sürüyor!

Düzce Selahattin Olcar Köprüsünden yeni otogara giden yol genişliyor. Belediye ekiplerince başlanan çalışmalar kapsamında kamulaştırması yapılan alanlarda hafriyatlar iş makineleri aracılığıyla kaldırılmaya başlanıldı.

Pendik Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi yenileniyor!

Kültür-sanat etkinliklerinin vazgeçilmez mekanı olan Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi yenileniyor. Aslına uygun olarak başlatılan yenileme çalışması kapsamında dış cephe baştan aşağı boyanıyor.

Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale'deki evi yeniden yapıldı!

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesindeki İstiklal Marşı’nın yazarı, milli şairi Mehmet Akif Ersoy’un çocukluğunun geçtiği iki katı evin, aslına uygun olarak yapımı tamamlandı.

Bülent Ersoy Kemer'den ev alacak!

Antalya Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nde konser veren Bülent Ersoy, buraya daha önce gelmediğini belirterek, Kemer’den ev almak istediğini aktardı.

Hakkari Selahattin Eyyubi Havalimanı ne zaman açılacak?

Hakkari Yüksekova'da terör saldırıları nedeniyle aylardır hizmet veremeyen Selahattin Eyyubi Havalimanı'nda uçak seferlerinin yeniden başlaması bekleniyor.

Kula Mehmet Akif Ersoy caddesi yenileniyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Mehmet Akif Ersoy caddesi yol çalışmaları hızla devam ediyor.

Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Camii hizmete açıldı!

Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Derneği tarafından yardımseverlerin desteği ile yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii açıldı.

Murat Ersoy: Türkiye'de satılık otel yok!

Türkiye Turizm Yatırımcılar Derneği Başkanı Murat Ersoy, Rusya ve diğer nedenlerden kaynaklı Türkiye’de 1300 otelin satıldığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını savundu.

Bülent Ersoy İstanbul'dan 4 lüks villa aldı!

Bülent Ersoy Marmaris'teki denize sıfır arazisini sattı. Ersoy, sattığı arazi karşılığında İstanbul'da tam 4 adet lüks villa aldı. Diva, bu hamlesiyle servetine servet kattı. İşte Bülent Ersoy'un mal varlığı...

Bülent Ersoy Marmaris Armutalan’daki yazlığını satıyor mu?

Bülent Ersoy, iki günlüğüne Marmaris'e gitti. Bu gidişin sebebi ise; Ersoy’un Armutalan’daki yazlığını satmak için olduğu öne sürüldü. Bülent Ersoy’un tapu dairesine giderek işlem yaptığı da belirtildi.

Halil Ersoy: Parası olan konuta yatırım yapsın!

Güvenilir liman olarak da görülen konutlarda tek tip imar uygulamasının süresi 2017’ye kadar ertelenmiş olması nedeniyle vatandaşlara evlerini şimdiden almaları uyarısı yapılıyor. Halil Ersoy da, “Acele edin ve zaman kaybetmeden konut alın” diyor.

Halil Ersoy: İnşaat sektörünün ekonomide ciddi payı var!

Uluslararası Para Fonu IMF'nin son Küresel Konut İzleme Raporu nu açıklayan ATSO 41. gurup Emlak Komisyoncuları Başkan Yardımcısı Halil Ersoy, "Türkiye konut fiyatları artışında tüm dünyada 7. sırada yer alıyor" dedi.

Selahattin Ersoy Haberi

Selahattin Ersoy

Arkitema Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Berivan Atik, Derya Kaya Yenen, Selahattin Ersoy, Seyidali Ketancı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


Arkitema Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Arkitema Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Mimar Sinan mahallesi, Tavukçu Bakkal Sokak, No:4...