27 / 07 / 2024

Selahattin Karataş malzeme

Selahattin Karataş malzeme

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörüne duyulan güven düşüş gösterirken, sektör temsilcileri kullanılan malzeme kalitesinin alıcının güvenini kazanmakta önemli rol oynadığını kaydediyor.

Deniz Karataş: Ruslar konutlarını yine Ruslara satıyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş; "Rus hükümetinden çekinen Rusların da gayrimenkullerinden vazgeçmediklerini, ancak ülkesinden gelebilecek baskılara karşı daire satışı yapacaksa bu satışı yine Rus vatandaşlarına yapıyorlar" dedi

Düzce Selahattin Olcar Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor!

Asar Suyu Deresi Yenileme Projesi kapsamında yapımı devam eden Selahattin Olcar Köprüsü’nde aynı zamanda Terminal bağlantısı olması nedeniyle köprünün ulaşım düzenlemesi de aynı anda yapılıyor.

Reform Altyapı ve Malzeme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Altyapı ve Malzeme Hizmetleri Anonim Şirketi, Aslan Emre Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Kağıthane, Telsizler Mahallesi, Galata Deresi Caddesi'nde kuruldu.

Maki Altyapı ve Malzeme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Maki Altyapı ve Malzeme Hizmetleri Anonim Şirketi, Aslan Emre Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Kağıthane, Telsizler Mahallesi, Galata Deresi Caddesi'nde kuruldu.

Yapı malzeme sektörünün dijital hali: Yapı kataloğu!

Yapı Kataloğu, yapı sektöründe çok önemli bir ihtiyacı karşılayarak; malzeme ile hizmet üreten firmaları, tüketiciyi ve uygulayıcıları buluşturarak sektörün tek iletişim platformu olmayı sürdürüyor.

Selahattin Düzbasan: Türkiye’nin en uzun viyadüklerini yaptık!

Ilgaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Düzbasan, “Bu ülke hepimizin. Bu ülkenin değerlerine hepimizin sahip çıkması lazım. Herkes elinden geleni yaparsa ülke daha aydınlık olacaktır” dedi.

Deniz Karataş: Antalya inşaatın başkenti olacak!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, "Antalya, Ekim'de metrekare başına konut satış fiyatlarının ve kiraların en fazla yükseldiği şehir oldu. Artışlar önümüzdeki yıllarda devam edecek. Şehrimiz her geçen gün değerleniyor" dedi.

Hasan Akgün: Binalarda kaygan malzeme kullanılamayacak!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçe sınırlarında yeni yapılacak olan binaların giriş, koridor ve ortak yürüme alanlarında kaydırmaz malzeme kullanmayanlara yapı kullanma belgesi vermeyecek.

Gaziantep'te Karataş Köprülü Kavşak projesi tamamlanıyor!

Kentin en kalabalık bölgelerinden biri olan Karataş-şehir merkezi bağlantısındaki yoğunluğu azaltmak için başlatılan "Karataş Köprülü Kavşak" projesinde sona gelindi. Yeni köprülü kavşak yılsonunda hizmete girecek.

Deniz Karataş: Dövizdeki artış inşaat sektörünü etkiledi!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, döviz kurlarında ve faizlerdeki yükselişin inşaat sektörünü olumsuz etkilediğini söyledi.

Kaliteli malzeme binalarda enerji tasarrufunu artırıyor!

'Binalarda Enerji Verimliliği ve Finansmanı' konulu toplantıda, bina yapımında kaliteli malzeme seçiminin önemli miktarda enerji tasarrufu sağlayabileceğine dikkat çekildi.

Elbir Temizlik Hizmetleri Özel Güvenlik Bilgi İşlem İnşaat Tıbbi Malzeme San.ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Elbir Temizlik Hizmetleri Özel Güvenlik Bilgi İşlem İnşaat Tıbbi Malzeme San.ve Tic.Limited Şirketi, Rıza Atik tarafından 60 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

İnşaatta kaliteli malzeme enerji tasarrufunu artırıyor!

Türkiye İMSAD Anadolu Buluşmaları kapsamında ATO işbirliğiyle düzenlediği, “Binalarda Enerji Verimliliği ve Finansmanı” konulu toplantıda, bina yapımında kaliteli malzeme seçiminin önemli miktarda enerji tasarrufu sağlayabileceğine dikkat çekildi.

Selahattin Karataş malzeme Haberi

Selahattin Karataş malzeme

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 'Ekonomik Güven Endeksi'ne göre, inşaat sektörü güven endeksi Mart ayında Şubat ayma göre düşüş gösterdi. İnşaat sektörü güven endeksi bir önceki aya göre yüzde 1.6 azalarak 83.67 değerine düştü. Türk ekonomisinin amirali sektörde güveni sağlamanın inşaatçılara düştüğünü vurgulayan Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş, "İnşaat Yap-sat-para kazan' demek olmamalı. Çünkü sürekli yeni projeler üretiliyor. 


Bu projeler arasında öne çıkmak için güven duyulan bir firma olarak isminizi duyurmanız gerekiyor. Uzun yıllardır faaliyet gösterdiğimiz inşaat sektöründe güven duyulan bir marka olmak için çalıştık. Son projemiz Karat Rezidans'ta da bu güveni sağlamlaştırıyoruz" dedi. 


Karataş, Başkent Ankara'da seçkin kişilerin yeni adresi Yaşamkent'te hayata geçirdikleri Karat Rezidans projesini de bu güvenle yükselttiklerini kaydederek, şunları söyledi "Karataş İnşaat olarak, 28 yıldan bu...