09 / 05 / 2024

Selahattin Keten özgeçmiş

Selahattin Keten özgeçmiş

Ali Keten ve Veli Keten’in 1977 yılında kurduğu Keten İnşaat’ın ikinci kuşak temsilcilerinden olan Selahattin Keten kimdir? Selahattin Keten, hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili mahkemeye sevk edilen Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı.

Rıza Keten ve Selahattin Keten adliyeye sevk edildi!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Atakule GYO genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na İlişkin Bilgilendirme Dokümanı ve Yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini yayınladı.

İlyas Özsüer kimdir?

Maya Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı olan İlyas Özsüer vefat etti. Peki İlyas Özsüer kimdir? İlyas Özsüer bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte İlyas Özsüer'in özgeçmişi...

Selahattin Keten özgeçmiş Haberi

Selahattin Keten özgeçmiş

Selahattin Keten kimdir?


Selahattin Keten, Ali Keten ve Veli Keten’in 1977’de kurduğu Keten İnşaat’ın ikinci kuşak temsilcilerindendir. Veli Keten’in 1999’da vefatından sonra oğlu Selahattin Keten 2002 yılında ayrılarak kardeşleri Rıza ve Murat Keten’le birlikte Keten İnşaat Limited’i kurdu.


Selahattin Keten, işi babasının yanında öğrenmiş alaylı bir yöneticidir.


Keten İnşaat

"İstanbul'un farklı bölgelerinde bir çok konut projesine imza atan Keten İnşaat 1977 yılında Veli Keten tarafından kurulmuş, 2001 yılında Selahattin Keten başkanlığında Keten inşaat Ltd. Şti olarak kendi sektörlerinde hızlı ama istikrarlı bir biçimde genişleyerek büyümüştür.

34 yıldır, sizlere kaliteli hizmet vermek amacıyla tüm Keten İnşaat ekibi olarak titizlikle çalışıyoruz. Başta Nişantaşı olmak üzere İstanbul'un farklı bölgelerinde semt dokusuna uygun binalar inşa ediyoruz. 


Sadece bina inşa etmiyoruz tabii ki, müşterilerimizle uzun yıllara dayanan dostluklar kuruyoruz. İnşaat...