19 / 05 / 2024

Selahattin Minsolmaz kim

Selahattin Minsolmaz kim

Haliç Kongre Merkezi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan; 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı olan Selahattin Minsolmaz kimdir? İşte Selahattin Minsolmaz...

Tapu ve imar kanunlarında değişiklik teklifi komisyonda kabul edildi!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve bazı AK Parti'li milletvekili arkadaşlarının Tapu Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda kabul edildi...

Tapu ve imar kanunlarında değişiklik teklifi komisyonda!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz'ın da imzasının bulunduğu Tapu Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin görüşmelerine Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda başlandı.

Kırklareli TOKİ projesinde inceleme!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Üsküp beldesinde inşaat çalışmaları sona eren TOKİ konutlarında incelemeler yaptı. 

Kırklareli Vize'ye yeni hastane geliyor!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Vize'ye 30 yataklı yeni hastane yapılacağını söyledi. Yeni devlet hastanesinin yapımı 19 Temmuz'da ihale edilecek.

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Selahattin Keten: İnşaat sektörü 2015 yılında durgunluğu kentsel dönüşümle aşacak!

KETEN İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, inşaat sektörünün 2015 ' de kentsel dönüşüme odaklanacağını söyledi. Keten, dönüşüme olan taleplerin artmasıyla sektörün canlanacağını ifade etti...

Selahattin Varan: İzmir'deki binaların yüzde 65'i kaçak, 10 bini riskli!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İzmir İl Bölge Müdürü Selahattin Varan, İzmir'de 10 bin civarında konutu riskli yapı olarak ilan ettiklerini ve bunlardan 920'sini yıktıklarını belirtti.

Selahattin Keten: Gayrimenkulün modası asla geçmez!

Gayrimenkul yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Keten inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, "Gayrimenkul karlılığını kanıtlamış bir yatırımdır. Türkiye emlak sektörü konusunda güvenli bir liman haline geldi" diye konuştu.

Selahattin Keten: Konutta durgunluk dönüşümle aşılacak!

2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektör için yoğun ve verimli geçtiğini fakat 2015 yılının daha durgun olacağını söyleyen Selahattin Keten, durgunluk tehdidiyle kentsel dönüşüm sayesinde mücadele edilebileceğini ifade etti.

Selahattin Keten: Konutta durgunluk dönüşümle aşılacak!

2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektör için yoğun ve verimli geçtiğini söyleyen Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Selahattin Keten, durgunluk tehdidiyle kentsel dönüşüm sayesinde mücadele edilebileceğini ifade etti.

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Selahattin Keten: İnşaat sektöründe durgunluğa çare kentsel dönüşüm!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, 2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektörü için yoğun geçtiğini ve kendilerine getirilen projelerin hemen hemen hepsini değerlendirdiklerini belirtti...

Selahattin Keten: Kentsel dönüşüm ile artan talepler piyasaya yansıdı!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, 2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektörü için yoğun geçtiğini ve kendilerine getirilen projelerin hemen hemen hepsini değerlendirdiklerini belirtti...

Selahattin Minsolmaz kim Haberi

Selahattin Minsolmaz kim

Selahattin Minsolmaz kimdir?

Selahattin Minsolmaz, 1970 yılı Kırklareli doğumlu. İlköğrenimini Ziya Gökalp İlkokulunda, Orta ve Lise öğrenimini de 1987 yılında Kırklareli Atatürk Lisesi'nde bitiren Selahattin Minsolmaz, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı oldu.


Üniversite öğrenimini 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi-Harita Mühendisliği Bölümü'nden mezun olarak ve aynı yıl İTÜ İnşaat Mühendisliği Anabilim dalında yüksek lisans öğrenimine başlayarak, mastırını 1995 yılında Ulaştırma Mühendisliği alanında Yüksek Mühendis olarak tamamlamıştır.


Meslek hayatının ilk döneminde İstanbul'da; STFA İnşaat şirketinde; GAP İdaresi kontrolündeki "GAP(Güneydoğu Anadolu Projesi)", DSİ Genel Müdürlüğü kontrolündeki "Melen Çayı Projesi", İstanbul Büyükşehir Belediyesi kontrolündeki "İstanbul Gecekondu Önleme Projesi", SEKA kontrolündeki "Dalaman Atıksu Arıtma Tesisleri Deniz Deşarjı" gibi önemli ülke projelerinde şantiye ve proje mühendisi olarak çalışmıştır.


Askerlik hizmetinin hemen sonrasında Lüleburgaz...