07 / 07 / 2024

Selahattin Olgun

Selahattin Olgun

İzge Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Akın Emeksiz, Fatih Kaymaz, Selahattin Olgun tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Kutlu tarafından kuruldu. 

Selahattin Şahin'den Uzundere Konutları depremzedelere satılsın çağrısı!

MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin İzmir depreminden sonra Uzundere Konutlarına yerleştirilen depremzedelere konutların satılması yönünde yazılı önerge verdi.

İmar ve İskan eski bakanı Selahattin Babüroğlu vefat etti!

İmar ve İskan, Ulaştırma Bakanı eski bakanı Selahattin Babüroğlu hayatını kaybetti. Uzun seneler bakanlık ve Cumhuriyet Senatosu üyeliğinde bulunan Babüroğlu, 98 yaşında vefat etti. 

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

Selahattin Gürkan'dan yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırma çağrısı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Melikgazi Ahmet Selahattin Sarıalp ASM tamamlanıyor!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayırsever Ahmet ve Selahattin Sarıalp’ın desteğiyle beraberTınaztepe Mahallesi'nde yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi'nde inşaat çalışmaları sürüyor.

Selahattin Tüysüz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selahattin Tüysüz Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Tüysüz tarafından kuruldu.

Gaziantep Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi yenilendi!

Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi, yapılan yatırımlarla hem büyütüldü hem de yenilendi. Hizmete açılan sosyal tesis halkın da beğenisini kazandı.

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Süleymanoğlu, görevinden istifa ettiğini Halk GYO Yönetim Kurulu'na bildirdi...

Olgun Atila'dan ' Ege Üniversitesi Millet Bahçesi' açıklaması!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ege Üniversitesi koruluğuna millet bahçesi yapılacağını ilan etmesi üzerine bazı açıklamalarda bulundu.

Selahattin Gürkan kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen ve hali hazırda Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Selahattin Gürkan kimdir?

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

Selahattin Varan mahalle mahalle gezip imar barışını anlatıyor!

İzmir Çevre ve Şehircilik Müdürü Selahattin Varan, 10 günde 150’nin üzerindeki toplantıyla, imar barışını anlatıyor. 

Selahattin Olgun Haberi

Selahattin Olgun

İzge Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Akın Emeksiz, Fatih Kaymaz, Selahattin Olgun tarafından 600 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu. 


İzge Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Mevcut konut amaçlı olan veya ikamet amaçlı olmayan binaların yeniden düzenlenmesi veya yenilenmesi (büyük çaplı revizyon) 2-İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 3-İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 4-Kumaş toptan ticareti (manifatura ürünleri dahil) İNŞAAT ALANINDA 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri;prefabrike inşaat, konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,yaptırmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar...