19 / 05 / 2024

Selahattin Sulu kim

Selahattin Sulu kim

1994 yılında kurduğu Yeni Örnek İnşaat ile sektöre giren bugün Kayaşehir’de Kayacity ve Kayacity Residence, Başakşehir’de Onur Kent ve Başakşehir Konakları projelerini hayata geçiren Celaloğlu İnşaat’ın sahibi Selahattin Sulu kimdir?

Motto İstanbul teslim için gün sayıyor!

İkitelli ve Başakşehir bölgelerinde, Başakşehir Konakları, Kayacity gibi onlarca markalı konut projesine imza atan Celaloğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu, Motto İstanbul'da da çok yakında teslimlere başlayacak.

Güneşli MOTTO İstanbul yatırımcısına kazandıracak!

Güneşli'de inşa edilen MOTTO İstanbul Projesi yatırımcısına en cok kazandıran yükseliyor. Celaloğlu İnsaat'ın sahibi Selahattin Sulu projenin detaylarını paylaştı.

Kayacity Residence'ta beş yıl boyunca aidat derdi yok!

Celaloğlu İnşaat Başkanı Selahattin Sulu, projelerinde önceliğin sosyal ve yeşil alan olduğunu söyleyerek, ‘Bu olanakları da aidatlara kattık. Hatta Mart ayında daire alanlara 5 yıl aidatsız yaşam hediye ediyoruz’ dedi.

Selahattin Keten: Konutta durgunluk dönüşümle aşılacak!

2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektör için yoğun ve verimli geçtiğini fakat 2015 yılının daha durgun olacağını söyleyen Selahattin Keten, durgunluk tehdidiyle kentsel dönüşüm sayesinde mücadele edilebileceğini ifade etti.

Selahattin Keten: Konutta durgunluk dönüşümle aşılacak!

2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektör için yoğun ve verimli geçtiğini söyleyen Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Selahattin Keten, durgunluk tehdidiyle kentsel dönüşüm sayesinde mücadele edilebileceğini ifade etti.

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Selahattin Keten: İnşaat sektöründe durgunluğa çare kentsel dönüşüm!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, 2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektörü için yoğun geçtiğini ve kendilerine getirilen projelerin hemen hemen hepsini değerlendirdiklerini belirtti...

Selahattin Keten: Kentsel dönüşüm ile artan talepler piyasaya yansıdı!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, 2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektörü için yoğun geçtiğini ve kendilerine getirilen projelerin hemen hemen hepsini değerlendirdiklerini belirtti...

Selahattin Keten: Özel sektörün kentsel dönüşüme daha fazla destek olması gerekiyor!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten 2015 yılının sektör acısından durgun geçeceğini söyledi. Keten "Özel sektörün kentsel dönüşüme daha fazla destek olması gerekiyor" dedi...

Selahattin Keten: 2015'te inşaat sektörü daha durgun olacak!

2014 yılının Keten İnşaat ve sektör için yoğun ve verimli geçtiğini fakat 2015 yılının daha durgun olacağını söyleyen Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten; inşaat sektörünün güçlü ve zayıf, fırsat ve tehditlerini anlatıyor…

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Selahattin Sulu kim Haberi

Selahattin Sulu kim

Selahattin Sulu kimdir?

Selahattin Sulu, Celaloğlu İnşaat’ın kurucusu ve sahibi. Celaloğlu İnşaat’ın temellerini 1994 yılında Yeni Örnek İnşaat ile atan Selahattin Sulu, 1955 Muş ili, Bulanık ilçesi doğumlu.


Ahıska kökenli, 4 çocuklu bir ailenin en büyüğü olan Selahattin Sulu, ilköğrenimini Bulanık’ta tamamladı; orta ve lise öğrenimini ,se Van Alparslan İlköğretim Okulunda 1973 yılında bitirdi.


Anadolu’nun çeşitli illerinde öğretmenlik yaparken 1984 yılında da evlenen Selahattin Sulu, 1988 yılında ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakütesi’nden mezun oldu.


Selahattin Sulu, 1993 yılında öğretmenlik mesleğinden istifa etti. Selahattin Sulu, Celaloğlu İnşaat ile Başakşehir’de Onur Kent ve Başakşehir Konakları, Küçükçekmece Tepeüstü hattında; değişik lokasyonlarda yaklaşık 2.000 adet konut inşaatı ile sektörde yerini sağlamlaştırdı.


19 yıldır başta Küçükçekmece ‘de 1000’in üzerinde , Onurkent’te 200 konut, Başakşehir Konaklarında da 54...