06 / 05 / 2024

Selahattin Sulu kimdir?

Selahattin Sulu kimdir?

1994 yılında kurduğu Yeni Örnek İnşaat ile sektöre giren bugün Kayaşehir’de Kayacity ve Kayacity Residence, Başakşehir’de Onur Kent ve Başakşehir Konakları projelerini hayata geçiren Celaloğlu İnşaat’ın sahibi Selahattin Sulu kimdir?



Selahattin Sulu kimdir?

Selahattin Sulu, Celaloğlu İnşaat’ın kurucusu ve sahibi. Celaloğlu İnşaat’ın temellerini 1994 yılında Yeni Örnek İnşaat ile atan Selahattin Sulu, 1955 Muş ili, Bulanık ilçesi doğumlu.


Ahıska kökenli, 4 çocuklu bir ailenin en büyüğü olan Selahattin Sulu, ilköğrenimini Bulanık’ta tamamladı; orta ve lise öğrenimini ,se Van Alparslan İlköğretim Okulunda 1973 yılında bitirdi.


Anadolu’nun çeşitli illerinde öğretmenlik yaparken 1984 yılında da evlenen Selahattin Sulu, 1988 yılında ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakütesi’nden mezun oldu.


Selahattin Sulu, 1993 yılında öğretmenlik mesleğinden istifa etti. Selahattin Sulu, Celaloğlu İnşaat ile Başakşehir’de Onur Kent ve Başakşehir Konakları, Küçükçekmece Tepeüstü hattında; değişik lokasyonlarda yaklaşık 2.000 adet konut inşaatı ile sektörde yerini sağlamlaştırdı.


19 yıldır başta Küçükçekmece ‘de 1000’in üzerinde , Onurkent’te 200 konut, Başakşehir Konaklarında da 54 villa 80 daireden oluşan projelere imza atan Selahattin Sulu ikisi de mimar olan bir kız, bir erkek çocuğa sahip.


Celaloğlu İnşaat projeleri..

Kayaşehir’de;

Kayacity 

Kayacity Residence


Başakşehir’de; 

Onur Kent 

Başakşehir Konakları



Celaloğlu İnşaat Kaya City projesiyle kazandırıyor!
Tebernüş Kireçci, Selahattin Sulu'yu ağırladı!
Selahattin Sulu: Artan inşaat maliyetlerini alıcıya yansıtmadık!



Geri Dön