29 / 04 / 2024

Şelale Park Sosyal Tesisleri açıldımı

Şelale Park Sosyal Tesisleri açıldımı

Şelale Park Sosyal Tesisleri, Başakşehir Belediyesi tarafından hizmete sunuldu. Park alanından, otoparkına, spor alanından kafe ve restoran bölümüne kadar bir çok imkanıyla vatandaşların faydalanabileceği tesis, 1000 metrekarelik bir alanda kuruldu.

Başakşehir Şelale Park imara açılmayacak!

Başakşehir Belediyesi’nin, ilçenin en önemli yeşil alanları arasında yer alan Şelale Parkı imara açma girişimine yargı bir kez daha 'dur' dedi.

Dap Çekmeköy'de ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Dap Çekmeköy'de ön talep toplanıyor. Az katlı mimari yapıya sahip olacak projede, ticari üniteler, konutlar, eğitim merkezi, park, sosyal ve kültürel tesis yer alacak...

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri yenilendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'ni baştan aşağı yeniledi.

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Fatih Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Fatih'in Küçük Ayasofya Mahallesi’nde yaptırılan Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver, tesisin açılışında açıklamalarda bulundu.

Bingöl Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı ihalesi 9 Nisan'da!

Genç Belediyesi, Genç İlçesi, Kültür Mahallesi Murat Nehri mevkiide Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı projesini 9 Nisan'da ihale ediyor..

Park MOZAİK’te, sosyal medya ve çocuklar üzerine söyleşi yapıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde tasarlanan Park MOZAİK’te “Sosyal Medya Evimizde, Her Yerde; Çocuklarımızı Nasıl Koruruz?” konulu interaktif bir söyleşi yapıldı...

Başakşehir Life Park Evleri 2 özel sosyal tesis alanı imar planı askıda!

Başakşehir'de Life Park Evleri 2'nin arkasında kalan 799 ada, 2 parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Küçükçekmece Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı açıldı!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Küçükçekmece Belediyesi, Atakent Mahallesi Selçuklu Caddesi üzerinde inşa ettiği ‘Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı’nı Küçükçekmeceli vatandaşların hizmetine açtı.

Ağrı Tır Parkı İşletmesi ve Sosyal Tesisi kiraya veriliyor!

Ağrı İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Tır Parkı İşletmesi ve Sosyal Tesisi 10 yıllığına kiraya verecek. Kiraya verilecek Tır Parkı İşletmesi ve Sosyal Tesisinin yıllık kira bedeli 2 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

İşte Roma Parkı'na yapılacak sosyal tesis!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu bugün köşesinde "Roma Parkı'na yapılacak sosyal tesis işte bu" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Cihangir'deki Roma Parkı’na sosyal tesis mi yapılıyor?

Cihangir’de altında tarihi eserler bulunduğu için Roma Parkı olarak adlandırılan Sanatkarlar Parkı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından, ‘Cihangir Sosyal Tesisi İnşaatı’ başlatıldı.

Şelale Park Sosyal Tesisleri açıldımı Haberi

Şelale Park Sosyal Tesisleri açıldımı

Başakşehir halkının mutluluğu için sosyal ve kültürel anlamda önemli projelere imza atan Başakşehir Belediyesi, Şelale Park Sosyal Tesislerini de ilçe halkının hizmetine sundu. Bahçeşehir Şelale Park içerisinde yer alan Başakşehir Belediyesi Şelale Park Sosyal Tesisi, bin metrekarelik bir alanda kuruldu. Tesis, pizza, makarna, salatalar, et çeşitlerinin yanı sıra dünya mutfağından seçkin örneklerin yer aldığı bir menüye sahip. Geniş bir alanda hizmet verecek olan tesiste vatandaşlar kaliteli hizmetten uygun fiyatla faydalanabilecek. 40 dönümlük alana kurulu tesiste; Kay kay pisti, oyun parkı, açık hava fitness aletleri ve engelliler için oyun grupları da yer alıyor.


Başakşehir Belediyesi Şelale Park Sosyal Tesisi İşletme Müdürü Ümit Kokarca, tesise bahçe bölümünün eklenmesiyle toplamda 300 kişiye hizmet verebilecek bir kapasiteye ulaşacaklarını söyledi. Zengin mönüleriyle her zevke uygun...