16 / 05 / 2024

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi adres

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi adres

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Necati Avşar Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Eyüpsultan'da Necati Avşar ve Murat Arı ortaklığında açıldı.

Redwoork Franchısıng Gayrimenkul Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Redwoork Franchısıng Gayrimenkul Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Üçsu, Samet Arabacı Uğur Zengin ve Ankaworld İnşaat enerji Turizm Tarim Sanayi ve Tic. ortaklığında kuruldu.

Erhan Özdemir: Su yalıtımı binaların dayanıklılığını artırır!

ODE Yalıtım’ın Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, büyük depremin yıl dönümünde su yalıtımının öneminden bahsetti.

Su yalıtımı depreme karşı kalkandır!

ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Akdemir, Su sızıntılarının binaların yaşam sürecini ve dayanıklılığını etkileyen en önemli faktörlerden olduğunu söyledi...

Dilek Su Dağıtım Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilek Su Dağıtım Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile Arnavutköy'de Mustafa Rahmi Ercan tarafından kuruldu. 

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklandı!

Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırmaya göre listede, Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener'de listede yer aldı.

Bilinçli yapılan su yalıtımı depremde hayat kurtarır!

ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir, “Yapıya sızan su, binaların taşıyıcı sistemlerini korozyona uğratır ve binanın yük taşıma kapasitesini ciddi bir oranda azaltır. Bu durum ise maalesef olası bir depremde binaların yıkılmasına neden olur.” dedi.

Ak Fırat Su Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Fırat Su Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gökşin Yalçın tarafından Sancaktepe’de 20 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ev alırken su yalıtımına dikkat!

BTM Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Ürkmez, ev alırken su yalıtımına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Stay İnşaat Yapı ve Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stay İnşaat Yapı ve Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Bağcı, Uğur Alper Çakıroğlu, Talip Yavuz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Ümraniye, Tatlısu Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Konya Beyşehir BSA kanalında şelale projesi hayata geçirildi!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından DSİ 4. Bölge Müdürlüğü’nün de onayı doğrultusunda başlatılan çalışmalar kapsamında, Beyşehir-Suğla-Apa (BSA) kanalı içerisinde şelale projesi hayata geçirildi.

Vodafone Arena’nın temel altı su yalıtımı İnterfiks Yapı Kimyasalları'ndan!

İnterfiks Yapı Kimyasalları, Yönetim Kurulu Üyesi,Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Yaman yaptığı açıklamada BJK Vodafone Arena’nın temel altı su yalıtımını İnterfiks Yapı Kimyasalları'nın yaptığını belirtti.

Birol Polat: Emlak pazarlama geleceğin mesleği!

Emlak İstasyonu CEO’su Birol Polat, emlak pazarlama işi hakkında konuştu.Polat, global emlak zincirlerine nazaran yüzde 30-40 daha ucuza franchise giriş ücreti aldıklarını belirtti.

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi adres Haberi

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi adres

Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi 10 Mart 2015'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necati Avşar Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi iş konusu;Atık ve hurda toptan ticareti (kağıt, cam, plastik vb. ikincil hammaddeler) (metal ikincil hammaddeler hariç) 


Şelale Pazarlama Su Sistemleri Geri Dönüşüm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi adres: Pendik, Velibaba Mahallesi, Mimarsinan Caddesi...