26 / 07 / 2024

Selami Kucak

Selami Kucak

Koçaklar Nakliye Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sebahattin Kucak ve Selami Kucak ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Sancaktepe'de kuruldu.

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selami İnce Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsa Hatipoğlu, Ömer Açıkbaş, Selami İnce ve Süleyman Açıkbaş ortaklığında kuruldu.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Selami Selçuk'a kaçak arazi soruşturması: Ufak bir dikkatsizlik!

İçişleri Bakanlığı, Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘orman arazisine kaçak kongre merkezi' inşa ettiği için soruşturma açtı. Selçuk yaptığı savunmada "Ufak bir dikkatsizlik" dedi.

Selami Şahin Çeşme'de Gala Ayayorgi adlı bir mekan açıyor!

Ünlü şarkıcı Selami Şahin, Çeşme’de 1 milyon TL yatırımla Gala Ayayorgi adlı bir mekan açmaya hazırlanıyor. Şahin'in yeni mekanıyla oğulları Lider ve Emirhan ilgilenecek...

Bursa Selami Efendi Tekkesi gün yüzüne çıktı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17’nci yüzyılda Yeşil Mahallesi’nde 3000 metrekare bahçe içine kurulan  Selami Efendi Tekkesi, ilk günkü orijinal haliyle kente kazandırdı.

Üsküdar Selami Ali Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Üsküdar Selami Ali Mahallesi imar planı bugün askıya çıktı. İmar planı 13 Ekim 2017 tarihinde askından indirilecek..

Üsküdar Selami Ali Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin Selami Ali Mahallesi’nde hayata geçirdiği içerisinde kapalı spor salonu, düğün salonu, otoparkın bulunduğu Selami Ali Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı.

Selami Şahin'in Beşiktaş'taki evi kentsel dönüşüme girdi!

Selami Şahin'in Beşiktaş'ta bulunan evi kentsel dönüşüm kapsamında yenilecek. Selami Şahin evini müteahhide vermiş.

İşte Selami Şahin'in 4. Levent'teki evi!

Ünlü sanatçı Selami Şahin evinin kapılarını Instyle Home'a açtı. Selami Şahin, iç mimar Dilara Çarşıbaşı Kutay ile çalışmış.

Selami-Didem Şahin çifti evinin kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

32 yıllık evliliklerini mutlu şekilde sürdüren, Selami-Didem Şahin evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Beşiktaş'ta oturan çift, apartmanları kentsel dönüşüme girince 4. Levent'e taşındı.

Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkım çalışmaları başladı!

Göztepe'yi Feneryolu'na bağlayan Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkımı başladı.Yıkılan köprünün yerine bisiklet yoluyla engelli erişimine uygun alt geçit inşa edilecek.

Bursa Selami Dergahı restore ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yeşil'de yer alan ve kaderine terk edilen Selami Dergahı’nı da ayağa kaldırmak için çalışmalara devam ediyor.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Selami Kucak Haberi

Selami Kucak

Koçaklar Nakliye Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sebahattin Kucak ve Selami Kucak ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Sancaktepe'de kuruldu.


Koçaklar Nakliye Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1:) İNŞAAT a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...