19 / 05 / 2024

Selami Özel biyografi

Selami Özel biyografi

2013 yılı itibariyle 100 mağazası bulunan Favori Kuyumculuk'un patronu olan Selami Özel kimdir? Selami Özel inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Selami Özel, Opera Gayrimenkulü ne zaman kurdu?

Alakar Mühendislik Yol Yapım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Alakar Mühendislik Yol Yapım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşip Ayna ve Selami Üzel tarafından kuruldu.

Hasat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Hasat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Özel ve Tomris Özel ortaklığında kuruldu. 

Ekim Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ekim Otelcilik Turizm Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Özel ve Tomris Özel ortaklığında kuruldu. 

Zonguldak'ta özel maden ocağında göçük: 1 ölü!

Dilaver Mahallesi'nde özel bir firma tarafından işletilen kömür ocağında henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi. Göçük sonucu maden işçisi Selami Yalçın (33), kömür yığınının altında kaldı.

Selami Özel kimdir?

2013 yılı itibariyle 100 mağazası bulunan Favori Kuyumculuk'un patronu olan Selami Özel kimdir? Selami Özel inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Selami Özel, Opera Gayrimenkulü ne zaman kurdu?

Favori'nin hedefi 2020 yılı sonuna kadar 500 mağazaya ulaşmak!

Favori kuyumculuk sektörünün en büyük şirketlerinden. 1992 yılında Dr. Selami Özel tarafından kuruldu ve yıllar içinde büyük bir başarı hikayesi yazdı

İl Özel İdaresi zihinsel engelli öğrencilere okul yapıyor

İstanbul İl Özel İdaresi örnek eğitim yatırımlarını sürdürüyor. Bakırköy Yeşilköy İlköğretim ve İş Okulu, İl Özel İdaresi'nin örnek eğitim yatırımlardan sadece biri

Ankara İl Özel İdaresi termal tesis yaptıracak

Ankara İl Özel İdaresi Haymana'da 24 bin 644 metrekare arsa üzerine gelir paylaşımı modeliyle termal tesis yaptıracak

Ankara İl Özel İdaresi, Çamlıdere Turizm Tesisi yaptıracak

Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Bayındırlık Daire Başkanlığı, Çamlıdere Turizm Tesisini yaptırmak üzere ihale açtı

Kayseri İl Özel İdaresi, köy yollarının bakımını yaptı

Kayseri İl Özel İdaresi, 15 milyon liraya mal olacak köy yollarının bakım, onarım ve asfaltlama işini kendi imkanlarıyla 2,8 milyon liraya yaptı

The Woo'dan çocuklara özel mobilyalar!

The WOO, çocukların dünyasına özel farklı tasarımlı ürünleri sizlerle buluşturuyor

İş Bankası'ndan TOKİ indirim kampanyasına özel kredi

İş Bankası'nın, TOKİ peşin ödemede yüzde 20 oranına varan indirim kampanyasını özel bir kredi kampanyası ile desteklediği bildirildi

Niğde İl Özel İdaresi otogarı satışa çıkardı

Niğde İl Özel İdaresi eski şehirlerarası otobüs terminali ile hemen yanındaki benzin istasyonunu satışa çıkardı

Selami Özel biyografi Haberi

Selami Özel biyografi

Selami Özel kimdir?

Selami Özel, 1943 yılı Çivril doğumlu. Ege üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde Ziraat Fakültesini bitiren Selami Özel'in asıl mesleği kuyumculuk olup; 2008 yılında gayrimenkul işine girmiştir.


2013 yılı itibariyle 100 mağazası bulunan Favori Kuyumculuk'un patronu olan Selami Özel, İtalya ve Türkiye'de bağcılık ile ilgili çalışmalarda bulunmuş, işletme ekonomi alanında doktora yapmıştır. 


Uzun yıllar kamu ve özel sektörde alanı ile ilgili çalıştıktan sonra 1987 yılında geç denilebilecek bir yaşta kuyumculuk sektörüne girmiş zekası ve çalışma azmi ile beş yıl gibi kısa bir sürede favori kuyumculuğun sahibi olmuştur.


Çivril'de annesi adına şevkiye özel anadolu öğretmen lisesi'ni yaptırmıştır.

1992 yılında kurulan Favori, Türkiye altın takı sektörünün en büyük şirketleri arasında yer alıyor. 14 ayar altın takı sınıfında lider olan Favori, üretiminin yüzde 40`ını başta ABD ve...