26 / 05 / 2024

Selami Özel kimdir

Selami Özel kimdir

2013 yılı itibariyle 100 mağazası bulunan Favori Kuyumculuk'un patronu olan Selami Özel kimdir? Selami Özel inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Selami Özel, Opera Gayrimenkulü ne zaman kurdu?

Barış Düzel ne zaman doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Dagi Giyim’de hangi alanda çalışıyor?

Barış Düzel kimdir? Hangi yılda doğdu? Nerede okudu? İş hayatına hangi pozisyonda çalışarak başladı? Ne zaman CEO yardımcısı oldu? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Barış Düzel ile ilgili merak edilenler...

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Murat Gezer kimdir?

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın eski nişanlısı, sosyetik güzel Nazlı Çarmıklı'nın eşi Murat Gezer kimdir? Murat Gezer ne iş yapıyor? İşte Murat Gezer'in biyofrafisi...

Ahmet Şimşek kimdir, ne iş yapar?

Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları'nın sahibi olan Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek daha önce hangi görevlerde bulundu?

Alakar Mühendislik Yol Yapım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Alakar Mühendislik Yol Yapım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşip Ayna ve Selami Üzel tarafından kuruldu.

Hasat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Hasat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Özel ve Tomris Özel ortaklığında kuruldu. 

Ekim Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ekim Otelcilik Turizm Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Özel ve Tomris Özel ortaklığında kuruldu. 

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Güvenç Özel kimdir?

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan ABD’de yaşayan Türk mimar Güvenç Özel kimdir? Güvenç Özel bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Bilge Beller Özçam kimdir?

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de Şubeler Özel Projeler Departmanından Sorumlu Koordinatör Bilge Beller Özçam, Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Peki, Bilge Beller Özçam kimdir? İşte Bilge Beller Özçam..

Ozan Kolcuoğlu kimdir?

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de Özel Projeler Departmanı Müdürü olarak görev yapan Ozan Kolcuoğlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Peki, Ozan Kolcuoğlu kimdir? Ozan Kolcuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İsmail Kartal kimdir?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğüne, Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü İsmail Kartal atandı. Peki, İsmail Kartal kimdir? İşte İsmail Kartal..

Selami Özel kimdir Haberi

Selami Özel kimdir

Selami Özel kimdir?

Selami Özel, 1943 yılı Çivril doğumlu. Ege üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde Ziraat Fakültesini bitiren Selami Özel'in asıl mesleği kuyumculuk olup; 2008 yılında gayrimenkul işine girmiştir.


2013 yılı itibariyle 100 mağazası bulunan Favori Kuyumculuk'un patronu olan Selami Özel, İtalya ve Türkiye'de bağcılık ile ilgili çalışmalarda bulunmuş, işletme ekonomi alanında doktora yapmıştır. 


Uzun yıllar kamu ve özel sektörde alanı ile ilgili çalıştıktan sonra 1987 yılında geç denilebilecek bir yaşta kuyumculuk sektörüne girmiş zekası ve çalışma azmi ile beş yıl gibi kısa bir sürede favori kuyumculuğun sahibi olmuştur.


Çivril'de annesi adına şevkiye özel anadolu öğretmen lisesi'ni yaptırmıştır.

1992 yılında kurulan Favori, Türkiye altın takı sektörünün en büyük şirketleri arasında yer alıyor. 14 ayar altın takı sınıfında lider olan Favori, üretiminin yüzde 40`ını başta ABD ve...