03 / 05 / 2024

Selamiçeşme tesisleri

Selamiçeşme tesisleri

1992 yılında Kadıköy Belediyesi, Selamiçeşme'de 120 bin metrekarelik Hazine arazisi üzerinde 140 milyar liraya yeşil alan ve spor kompleksi inşa edecekmiş. Gerçekleştirilecek proje, yerel yönetimcilerle gerçekleştirilen en büyük projeymiş.

Selami Şahin Çeşme'de Gala Ayayorgi adlı bir mekan açıyor!

Ünlü şarkıcı Selami Şahin, Çeşme’de 1 milyon TL yatırımla Gala Ayayorgi adlı bir mekan açmaya hazırlanıyor. Şahin'in yeni mekanıyla oğulları Lider ve Emirhan ilgilenecek...

Halil Güvener'in Çeşme'deki tesisleri yıkılmayı bekliyor!

2001 yılında Çeşme Bağcılık şirketi kuran Halil Güvener'in Çeşme Ovacık- Ballıdağ mevkiindeki tesisleri 8 yıldır yıkılmayı bekliyor. İzmir Çevre ve Şehirclik İl Müdürlüğü konu ile ilgili açıklama yayınladı.

Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkım çalışmaları başladı!

Göztepe'yi Feneryolu'na bağlayan Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkımı başladı.Yıkılan köprünün yerine bisiklet yoluyla engelli erişimine uygun alt geçit inşa edilecek.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

İlhan Usmanbaş'ın Selamiçeşme'deki evi kentsel dönüşüme giriyor!

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Evin İlyasoğlu bu yazısında İlhan Usmanbaş ve eşi Atıfet Usmanbaş'ın İstanbul Selamiçeşme'deki evlerinin kentsel dönüşüme girmesini ele aldı.

Kadıköy Selamiçeşme üst geçidi yeniden inşa edilecek!

İstanbul Kadıköy'deki Selamiçeşme Demiryolu Altgeçidi için geri sayım başladı. 30 yıl önce yapılan Selamiçeşme üstgeçidi altgeçit olarak yeniden inşa edilecek.

Çeşme'de otel doluluk oranı yüzde 20 arttı!

Eşsiz koylarıyla tatilcilerin akın ettiği gözde turizm merkezlerinden Çeşme'de konaklama tesisleri doldu, yetkililer, mağduriyet yaşamamaları için ziyaretçilere rezervasyonsuz tatil planı yapmamaları uyarısında bulundu.

Boyalık Beach Çeşme Yeşil Yıldız'ın sahibi oldu

Boyalık Beach Çeşme, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yürüttüğü "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri" projesi kapsamında gerekli koşulları yerine getirenlere verilen Yeşil Yıldız'ın sahibi oldu.

Altınyunus Çeşme 2015 bağımsız denetim şirketini seçti!

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre 2015 bağımsız denetim şirketini seçti.

Altınyunus Çeşme yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı!

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı.

Altınyunus Çeşme şirket yetkililerini yayınladı!

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyunus Çeşme şirket yetkililerini yayınladı.İşte Altınyunus Çeşme şirket yetkilileri...

Özgür Cireli Altınyunus Çeşme Oteli operasyonlar direktörü oldu!

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özgür Cireli Altınyunus Çeşme Turizm Tesisleri operasyonlar direktörü oldu.

TOKİ Uşak Eşme kura sonuçları! 13 Haziran!

TOKİ Uşak Eşme kura tam sonuç listesi www.emlakkulisi.com adresinde yer alacak. TOKİ Uşak Eşme kura sonucu 13 Haziran 2014 Cuma günü Eşme Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde noter huzurunda açıklanacak...

Selamiçeşme tesisleri Haberi

Selamiçeşme tesisleri



Kadıköy'e, belediyelerin sahip olduğu en büyük spor kompleksi


140 milyarlık park


Ferit FARSAKOĞLU


Kadıköy Belediyesi Selamiçeşme'de 140 milyar liraya, içinde golf sahası ve tenis kortları da bulunan bir spor kompleksiyle yeşil alanın düzenlenmesi için kolları sıvadı.


   KADIKÖY Belediyesi, yerel yönetimlerin sahip olduğu en büyük spor kompleksini yapmak için Maliye Bakanlığı'ndan gerekli izni aldı. 120




bin metrekarelik Hazine arazisi üzerinde düzenlenecek olan yeşil alan ve spor kompleksinin 140 milyar liraya mal olacağını belirtildi.

   Selamiçeşme'de yapılacak olan düzenleme için Yıldız ve...