04 / 05 / 2024

Selanik Caddesi apartman restoran

Selanik Caddesi apartman restoran

Apartmanın giriş katının, restoran yapmak amacıyla projede 'daire' gözüktüğü halde duvarları yıkıldı. Pencere ve kapılar açıldı. Bu çalışma nedeniyle 45 yıllık binanın depreme dayanıklılığı azaldı.

Kahramanmaraş Trabzon caddesinde depremde çöken Doğruluk Apartmanı ile ilgili şok iddia: Depremden önce şikayet edilmiş!

Ölüm dondurmacılarının Ezgi Apartmanı'ndan sonra, ikinci işyerleri olan ve kentin ana caddesi olan Trabzon caddesinde bulunan Doğruluk Apartmanı'nın da depremde yıkıldığı ve öncesinde Belediyeye şikayet edildiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Mehmet Akif Ersoy’un Mısır Apartmanı'ndaki dairesi hatıra evi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ünlü şair Mehmet Âkif Ersoy’un yaşadığı İstiklal Caddesi’ndeki Mısır Apartmanı’ndaki daire, hatıra evi olacak.

Esenyurt'ta 25 apartman emniyet amaçlı tahliye edildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt, Esenyurt'ta çatlaklar ve çökme sebebiyle trafiğe kapatılan Orhan Gazi Caddesi ve tahliye edilen 9 katlı binanın çevresindeki 25 apartmanın emniyet amaçlı tahliye edildiğini açıkladı...

Fatih'te 30 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

T.C. İstanbul 10. İcra dairesi, Fatih'in Mimarkemal Mahallesi, Kocaragıppaşa Caddesi'nde bulunan apartmanı satışa çıkardı. Toplam 9 katlı apartmanın satış bedeli 30 milyon TL olarak belirlendi.

Kocaeli Tuğtekin Apartmanı yıkılıyor!

Kocaeli'de kentsel dönüşüm projesini başarıyla yürüten İnşaat Mühendisi Abdurrahman Çuhadar, 1 ay sonra İnönü Caddesi üzerinde bulunan ağır hasarlı Tuğtekin Apartmanını yıkmaya hazırlanıyor. Ağır hasarlı bina proje kapsamında iş yerine dönüşecek.

Beyoğlu Botter Apartmanı restorasyon bekliyor!

İstanbul’daki en eski Art Nouveau (yeni sanat) yapı olan İstiklal Caddesi üzerindeki Botter Apartmanı, bir süredir atıl vaziyette bulunuyor. D’Aronco tarafından inşa edilen binanın ne olacağı bilinmezliğini koruyor.

Konya Zümrüt Apartmanı faciası ders oldu!

Konya'da 2004 yılında Zümrüt Apartmanı'nın çökmesi sonucu 92 kişinin öldüğü, 30 kişinin yaralandığı facianın üzerinden 12 yıl geçti. Kerkük Caddesi'nde 12 yıl önce bir Kurban Bayramı akşamı "Zümrüt Apartmanı" büyük bir gürültüyle çöktü.

Antalya Işıklar Caddesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Işıklar Caddesi'nde 1969 yılında yapılan 4 katlı Karayolları Apartmanı kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yıkılıyor. Binanın yerine 7 katlı lüks bir daire yapılacak. Müteahhit hak sahiplerine ücretsiz daire verecek.

Akiş GYO Uşaklıgil Apartmanı'nı yenileyecek!

Akiş GYO, Beymen'le yepyeni bir projeye imza atıyor. Proje kapsamında Bağdat Caddesi üzerindeki Uşaklıgil Apartmanı, Beymen'in ihtiyaçları doğrultusunda yeniden hayata geçip 5 katlı müstakil bir bina olarak hizmet verecek.

AKİŞ GYO Bağdat Caddesi'ni dönüştürüyor!

Dönüşüm mağazaya girdi İstanbul'un en değerli bölgelerinden Bağdat Caddesi'nde konutlar dönüşümle mağaza oluyor. Akiş GYO, 20 hak sahibine 2'şer milyon dolar ödeyerek aldığı Uşaklıgil Apartmanı'nı 5 katlı Beymen mağazası olarak yeniliyor.

Akiş ile Beymen Bağdat Caddesi'ni yeni bir kimliğe kavuşturacak!

Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Uşaklıgil Apartmanı, Akiş GYO-Beymen işbirliğiyle yepyeni bir kimliğe kavuşacak. Uluslararası mimarı ofisi HMKM tarafından projelendirilen Beymen Suadiye’nin Eylül 2016’da açılmasını planlanıyor.

Doğa Marin Zerrin Fidan Apartmanı Bağdat Caddesi'nde yükseliyor!

Bağdat Caddesi'nde hayata geçirilecek olan Doğa Marin Zerrin Fidan Apartmanı projesinde 23 daire ile 4 dükkan yer alacak. Projede daire teslimleri 2016 sonu yapılacak.

1979 yılında Suadiye'de apartman yapımı için asırlık ağaçlar kesilmiş!

1979 yılında Suadiye'de asırlık ağaçların apartman yapımı için kesilmesi semt sakinlerini üzüntüye boğmuş. Bağdat Caddesi üzerinde Zincirliköşk'ün karşısındaki arazide bulunan ağaçlar apartman yapılacağı gerekçesiyle kesilmiş.

Selanik Caddesi apartman restoran Haberi

Selanik Caddesi apartman restoran


Selanik Caddesi 61 nolu apartmanın giriş katının, restoran yapmak amacıyla projede 'daire' gözüktüğü halde duvarları yıkıldı. Pencere ve kapılar açıldı. 


Bu çalışmayla 45 yıllık binanın depreme dayanıklılığı azaldı. Belediye, dilekçeye rağmen nedense ilgilenmedi, hatta hiç gelmedi. Başkent'te herkes imara aykın duvar ve kolon yıkımı yapmamalı. Bu duvarlar mutlaka yeniden...