01 / 05 / 2024

Selcen Zeliha Özkök Arda

Selcen Zeliha Özkök Arda

Arsen İnşaat Taahhüt Restorasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Arda, Selcen Zeliha Özkök Arda tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mart'ta kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Novella Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Novella Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Battal tarafından kuruldu.

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 7.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Özkök tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Og Laser Teknik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Og Laser Teknik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Göbekli ve Zeliha Göbekli ortaklığında kuruldu.

Ecru İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ecru İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Cem Cek Özkök tarafından kuruldu.

Detabi Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Detabi Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Özkök tarafından kuruldu.

Zk Elve İnşaat Otomotiv Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zk Elve İnşaat Otomotiv Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zehra Kılıç tarafından kuruldu.

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Kuruldu!

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arsaln ortaklığında kuruldu.

Poiesis Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Poiesis Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de Selcen Çelik tarafından kuruldu.

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arslan ortaklığında kuruldu.

Gökçeada Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu!

Yaşanan gelişmelere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu.

Selcen Zeliha Özkök Arda Haberi

Selcen Zeliha Özkök Arda

Arsen İnşaat Taahhüt Restorasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Arda, Selcen Zeliha Özkök Arda tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mart'ta kuruldu.


Arsen İnşaat Taahhüt Restorasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) - İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento,     fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.                                                            . b) - İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer,...