05 / 05 / 2024

selçuk 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı

selçuk 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı

Selçuk Belediyesi tehlike arz etmesi sebebiyle yıkımını gerçekleştirdiği çarşı merkezindeki eski vergi dairesinin yerine 900 metrekarelik park ve dinlence alanı yapıyor.

Selçuk Geçer 15 gün sonrasını işaret etti! Dolarda fırtına değil resmen tsumani geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar ile ilgili 15 gün sonrasını işaret ederek, doların geleceği rakamı açıkladı. Peki dolar ne kadar olacak?

Patladı... Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumu: ''Doları tut tutabilirsen''

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) trafından  Temmuz 2022’ye yönelik Dış Ticaret İstatistikleri şimdi açıklandı. Selçuk Geçer, istatistikler ile ilgili ''patladı'' yorumu yaptı ve hemen ardından doların ne olacağını açıkladı.

Dolar 30 TL olacak mı? Doların kokusunu alan adam Selçuk Geçer açıkladı

Dolarla ilgili yaptığı tahminlerle tanınan ekonomist Selçuk Geçer, geçtiğimiz günlerde doların 30 bandına çıkacağını iddia etmişti. Bu sözlerine yönelik eleştiriler gelen Geçer, "15 olacağına da inanılmıyordu ama oldu" ifadelerini kullandı.

Asgari ücret yeni zamla 5 bin TL'mi olacak? Selçuk Geçer'den flaş yorum

Ekonomist Selçuk Geçer, Temmuz ayında ara zam yapılacağına ve asgari ücretin 5 bin TL'ye yükseltileceğine ilişkin iddialar hakkında dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.  

Zehra Zümrüt Selçuk: Giresun'da SGK prim ödeme süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Selçuk, Giresun’da SGK prim ödeme süresinin 31 Aralık'a, SGK’ya verilecek prim belgelerinin süresinin de 15 Aralık’a ertelendiğini bildirdi.

TOKİ İzmir Selçuk kura sonucu 15.06.2020 isim listesi!

TOKİ İzmir Selçuk kura sonucu 15.06.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Selçuk kura sonucu 15.06.2020 isim listesi ve TOKİ 100 bin konut 2+1 ve 3+1 listesi...

TOKİ İzmir Selçuk 2019 kura çekilişi için geri sayım başladı!

TOKİ İzmir Selçuk 2019 kura çekilişi 12 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Projede toplam 1.000 adet konut bulunuyor.

TOKİ İzmir Selçuk 2019 kura çekilişi 12 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Selçuk Zafer Mahallesi'nde yer alan konutların kura çekilişini 12 Temmuz'da gerçekleştirecek.

Nef Satış Müdürü Selçuk Çelik evleniyor!

Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdürü olan Selçuk Çelik, Gizem Önürmen ile dünya evine giriyor. Çiftin düğün töreni 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü yapılacak. 

Selçuk'a 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı geliyor!

Selçuk Belediyesi tehlike arz etmesi sebebiyle yıkımını gerçekleştirdiği çarşı merkezindeki eski vergi dairesinin yerine 900 metrekarelik park ve dinlence alanı yapıyor.

Bursa'daki Şehreküstü Meydanı’nın ismi ’15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, Şehreküstü Meydanı’nın ismini ’15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ olarak değiştirdi.

Saraçhane'deki caddenin adı '15 Temmuz Şehitleri Caddesi' oldu!

Hain darbe girişiminin ardından toplanan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, belediyenin önündeki caddenin isminin 15 Temmuz Şehitleri Caddesi olmasını oy birliğiyle kabul etti.

KONUTDER'den 15 Temmuz darbe girişimi açıklaması!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimiyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İşte KONUTDER'in açıklaması..

selçuk 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı Haberi

selçuk 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı


Selçuk Belediyesi tehlike arz etmesi sebebiyle yıkımını gerçekleştirdiği çarşı merkezindeki eski vergi dairesinin yerine 900 metrekarelik park ve dinlence alanı yapıyor. Belediye teknik kadrosu tarafından projelendirilen ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapı gerçekleşecek olan parkın adı “15 Temmuz  Demokrasi ve Şehitler Parkı” olacak. 


Kentin nefes alınacak önemli bir alan kazandığını belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Yeni bir imar vermeyip kent için nefes alınacak bir alan oluşturuyoruz. İki sokak arasında geçiş de sağlanacak. Selçuk’a nefes aldıracak parkın çarşı içine bakan yüzeyde taş duvarların imalatı başladı. Devam eden süreçte merpen ve engelli rampası yapılacak. Park alanı yapısal çalışmalar, peyzaj ve ahşap pergule çalışmalarının tamamlanmasının ardından “15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı” olarak adını vermek istediğimiz alan tamamlanmış olacak.  Çalışmalarımızda...