02 / 05 / 2024

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı; “Şirince’de yaşanan sıkıntılar plansızlıktan kaynaklanıyor. Dileğimiz bu planların yerine oturmasıdır. Biz bu süreçte de Şirince’yi gözümüz gibi koruyacağız” dedi.

İzmir Pamucak Sahili'ne arıtma tesisi yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığının yetkilendireceği şekilde inşa edilecek arıtma tesisi ve kanalizasyon şebekesi için Pamucak Yolu'nun güneyi ile Antik Kanal arasında kalan arazinin tahsis edilebileceği konusunda ortak karar alındı.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil Belediye başkan adayı oldu!

Gaziantep'te mevcut Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını yürüten Fatma Şahin'den sonra Mezine Sırakaya'nın da adaylığı açıklandı. Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil belediye başkan adayı oldu..

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a imar usulsüzlüğü soruşturması!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

Beykoz Belediye Başkan Adayı İsmail Gürkan'dan tapu vaadi!

AKP'den Beykoz Belediye Başkan aday adayı olan iş adamı İsmail Gürkan "Kendimi bildim bileli Beykoz bölgesinde tapu sorunu var. Ben başkan olursam bu sorun ortadan kalkacak. Ben bunu vurgulamaya çalıştım" diye konuştu.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

TOKİ Başkanı Ergün Turan AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını yarın açıklaması bekleniyor. Kulislerde ise TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın Fatih Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği konuşuluyor...

Konya'da ruhsat kavgası! Belediye Başkanı Mehmet Oğuz vuruldu!

Konya Çumra Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Oğuz, arsaya yaptığı prefabrik iş yerine ruhsat vermediği iddiasıyla Bahattin Yalçın tarafından silahla vuruldu. Hastaneye kaldırılan Oğuz'un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi...

İsrail, Batı Şeria'da bir belediye başkanının evini yıktı!

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinli bir belediye başkanının evini ve bir istinat duvarını yıktığı bilgisi açıklandı. 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'a soruşturma!

CHP’li belediyenin Mudanya'da, 107 zeytinlik alanı yasaya aykırı şekilde arsaya çevirip sattığı ortaya çıktı. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve 55 kişi hakkında soruşturma başlatılacak.

Beşiktaş Belediye Başkanı 11 Ocak'ta seçilecek!

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı 11 Ocak 2018 tarihinde saat 15:00'te seçilecek.

Esenyurt belediye başkanının seçileceği tarih belli oldu!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Belediye meclisinin, yeni belediye başkanını seçmek üzere 20 Aralık Çarşamba günü toplanması valiliğimizce uygun görülmüştür." diye açıklama yaptı. 

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin geçtiğimiz hafta görevden alınması üzerine yerine aranacak vekil başkan seçimleri bugün tamamlandı. Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu.

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı Haberi

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı

Selçuk’ta Şirince Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyonu ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı; “Şirince’de yaşanan sıkıntılar plansızlıktan kaynaklanıyor. Dileğimiz bu planların yerine oturmasıdır. Biz bu süreçte de Şirince’yi gözümüz gibi koruyacağız” dedi.


Konuşmasında Kısa adı KUDEB olan Koruma Uygulama Denetleme Bürosu’nun da açılışına değinen Başkan Bakıcı; “Koruma Uygulama ve Denetim Bürosunu kurduk. 5 kişilik bir ekibimiz var. Dolayısıyla Şirince’de olacak tadilatların küçük ölçekli olanları bundan sonra İzmir’deki koruma kuruluna gitmeyerek. Selçuk Belediyesinde kurduğumuz kurum sayesinde burada gerçekleştireceğiz. Bu da Şirince’ye bir nefes aldıracaktır” dedi.


Ege...