28 / 07 / 2024

selçuk belediyesi geri dönüşüm tesisi

selçuk belediyesi geri dönüşüm tesisi

Selçuk Belediyesi tarafından ambalaj atıkların geri kazanımı için kurulan tesis dün hizmete açıldı.Ambalaj atıklarını geri kazanımı için kurulan tesisin açılısına Selçuk Belediye Başkanı Bakıcı, belediye çalışanları katıldı...

Dolarda 30 yıl öncesine geri dönüldü! Selçuk Geçer uyardı: Aynı hataları tekrarlıyoruz! 120 TL'de olur 150'de...

Ekonomist Selçuk Geçer, 1994 döviz krizinin günümüzde yaşanan ekonomik çalkantılarla ciddi benzerlik gösterdiğini söyledi ve ''Aynı hataları tekrarlıyoruz' diyerek tepki gösterdi.

Selçuk Geçer dolar borcu olanları son kez uyardı! Geri sayım başladı! Doların geleceği rakam resmen belli oldu!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanları son kez uyararak doların geleceği rakamı resmen açıkladı. Geri sayım başladı...

Geri sayım başladı! Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Son dakika dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Doların kaderini belirleyecek olan kritik gelişme için geri sayım başlarken ekonomist Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması geldi! Planınızı şimdiden yapın!

Dolar için geri sayım başladı 20,25,30,40 ve... Selçuk Geçer'den can alıcı dolar uyarısı! Yarın öbür gün bu kadar olacak

Dolar kuru dün gece tarihi rekorunu kırdı. 18,76 TL seviyesine yükselen dolar için Selçuk Geçer kritik uyarıyı yaptı. ''Yarın öbür gün'' diyerek geri sayımın başladığını söyledi. 

Selçuk Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Selçuk Belediye Başkanlığı, İzmir Selçuk'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Selçuk Belediyesi 3 gayrimenkul satıyor!

İzmir İli Selçuk Belediye Başkanlığı, İzmir Selçuk'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

TOKİ İzmir Selçuk 2019 kura çekilişi için geri sayım başladı!

TOKİ İzmir Selçuk 2019 kura çekilişi 12 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Projede toplam 1.000 adet konut bulunuyor.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nden Selçuk Mızraklı’ya ziyaret!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Emin Koramaz ve Diyarbakır oda başkanları, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Dr. Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmaları tam gaz! 

İzmir Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz şubat ayında nİzmir Büyükşehir Belediyesi tesislerin yenilenmesi projesine 5 milyon 430 bin TL destek sözü vermişti. 

Şehir Plancıları Odası'ndan Adnan Selçuk Mızraklı’ya ziyaret!

Şehir Plancıları Odası Diyarbakır Şubesi Eşbaşkanları Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

Selçuk Belediyesi hamam ve dükkanları kiraya veriyor!

Selçuk Belediyesi'nin mülkiyetinde olup boş durumdaki 7 adet taşınmaz 10 yıl süreyle, olmak üzere, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45’nci maddesi uyarınca açık arttırma suretiyle yapılacak ihale ile kiraya verilecek...

İzmir Selçuk'a yeni hizmet binası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk'taki hizmet hızı ve kalitesini artırmak için tüm birimlerini aynı çatı altında topluyor. 

selçuk belediyesi geri dönüşüm tesisi Haberi

selçuk belediyesi geri dönüşüm tesisi

Selçuk Belediyesi tarafından ambalaj atıkların geri kazanımı için kurulan tesis dün hizmete açıldı. Ambalaj atıklarını geri kazanımı için kurulan tesisin açılısına Selçuk Belediye Başkanı Bakıcı, belediye çalışanları, Selçuk mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Daire Başkanı Sibel Çoban, Atık Transferler ve İkmal Şube Müdürü Levent Can ve İnşaat Atıkları Şube Müdürü Aylin Eroğlu da katıldı. Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı modern şehirciliğin gereklerinden bü-i olarak projeyi hayata ge çirdiklerini belirterek, "Evlerde tüketüen pek çok kalemdeki ambalajın ayrıştırılması ve toplanması suretiyle geri dönüşüme kazandınlmasmın temel basamağı olacak bu tesisin varlığını Selçuk açısmdan çok önemsiyoruz" dedi Çevre ve Orman Bakanlığı ambalaj toplama ve ayırma lisansın; sahip olan Ambalaj Atıklarını Toplama ve Aynına Tesisi açılışında...