29 / 04 / 2024

selçuk doğalgaz projesi

selçuk doğalgaz projesi

İzmir'in Selçuk ilçesinde beklenen doğalgaz projesi nisan ayında başlayacak.

Dolar rekor seviyeye ulaşıyor! Selçuk Geçer'den çarpıcı tahmin: 1 dolar 40 lira olacak!

Türkiye'de dolar kuru hızlı bir yükseliş trendine girerek tarihi zirvelere doğru ilerliyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in yeni açıklamaları, yatırımcıları tedirgin ediyor. Geçer'in tahminlerine göre dolar kurunun 38 ile 40 TL arasına ulaşabileceği belirtiliyor.

1800 - 5000 lira arasında doğalgaz desteği! Sırtınızdaki dev bir yükten kurtulacaksınız! Hemen başvurun!

Soğuk kış günlerinin gelmesi ile doğalgaz faturasının yükselmesi vatandaşları zor durumlara sokabiliyor. Bunun üzerine Aile Bakanlığı'ndan 1800 - 5000 lira arasında doğalgaz desteği sunuluyor.

1000 TL doğalgaz yardımı kimlere verilir? 1000 TL doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı soğuk havaların gelmesi ile araştırılmaya başlandı. Yardımdan yararlanmak isteyenler, 1000 TL doğalgaz yardımının detaylarını merak ediyor.

TOKİ İzmir Selçuk kura çekilişi ne zaman? TOKİ Selçuk kura çekimi 2022 detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesi için kura heyecanı başladı. Peki TOKİ İzmir Selçuk kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Selçuk kura çekimi 2022 detayları...

Selçuk Geçer 'Dolar 30 lirayı geçer' diyerek tarih verdi içler acısı durumu ifşa etti

Türkiye'de doların seyri yıl sonuna kadar ne olur, geçen sene 7 liradan 9 liraya oradan da 18 liraya fırlayan dolar 2022 yılının sonunda kaç lirayı görecek. Ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki günlerde yeni zirvelere doğru yol alacağını açıkladı.

Doları adım adım bilen adam Selçuk Geçer doların için kritik tarihi açıkladı! Dolar yatırımcısı dikkat

Dolar yeni bir rekora doğru koşuyor. Öngörüleri ile yatırımcılara yol gösteren Selçuk Ger ise o tarihe dikkat çekti. İşte detaylar...

Milyonların beklediği haber! Doğalgaz yardımı başvurusu başladı mı?

Milyonlarca vatandaş, soğuk kış günlerinde devlet tarafından sağlanan doğalgaz yardımı hakkında araştırma yapıyor. Doğalgaz yardımı başvuru ekranı vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Peki doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Elektrik ve doğalgaz yardımı resmen başladı!

Geçtiğimiz günlerde soğuk kış ayları için ihtiyaç sahibi ailelere yakacak yardımı ile birlikte doğalgaz yardımı da açıklandı. İhtiyaç sahiplerini yakından ilgilendiren doğalgaz desteği ve elektrik faturalarına verilen destekler devam ediyor...

TOKİ İzmir Selçuk konut belirleme kuraları çekildi!

TOKİ İzmir Selçuk projesinde konut belirleme kuraları bugün çekildi. TOKİ İzmir Selçuk projesi kapsamında 1.384 konut sahibini buldu. 

Selçuk-Ortaklar Demiryolu ve 2. Hat projesi meclis gündeminde!

Selçuk-Ortaklar Demiryolu ve 2. Hat projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Okyay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: Yardımlar 45 milyar lirayı aştı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2020 yılında hayata geçirilen Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında yapılan doğrudan destek ve yardımların 45 milyar lirayı aştığını açıkladı.

TOKİ İzmir Selçuk projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Selçuk projesinin 2. ve 3. etabı için ÇED süreci başladı.

Zehra Zümrüt Selçuk: 2021'de 115 adet inşaat projesi yürütülecek!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada, "2021 yılında 737 milyon 152 bin liralık yatırım bütçemizle 115 adet inşaat ve 49 adet araştırma projesi yürütülecektir" dedi.

selçuk doğalgaz projesi Haberi

selçuk doğalgaz projesi

İzmir'in Selçuk ilçesinde doğalgaz boru hattı için ilk kazmanın nisan ayında vurulacağını açıklayan Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, ekim ayında abonelerin kullanımına sunulacağını belirtti. Selçuk Belediye Meclisi mart ayı meclis toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından konuşan AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, 8 Mart'ın hak arama mücadelesi sonucu ortaya çıkan bir gün olduğunu belirterek; kadına şiddetin söylemlerde dahi yer almaması gerektiğini dile getirdi. Kadınlara her zaman pozitif ayrımcılık uygulamak gerektiğine dikkat çeken Bakıcı, "Bir güne sığdırmadan 365 gün kadınlarımıza sahip çıkmalı ve saygı göstermeliyiz. Türk toplumu tarih boyunca her zaman kadına saygı duyan, önem veren bir toplum olmuştur. Bu duygular içerisinde tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.


Selçuk'ta İZSU tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgi...