05 / 05 / 2024

Selçuk Kaarabağ ka mühendislik

Selçuk Kaarabağ ka mühendislik

Nobo'nun Türkiye distribütörü KA Mühendislik, Alman ısı pompası Dimplex, odun sobası ve şömine markası Jotul ve Scan ile Türkiye pazarına kaliteli ürünler sunmaya devam ediyor.

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçtı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ''Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak'' diyerek tarihi açıkladı. Dolar borcu olanlar, dolarlarını bozduranlar köşe bucak kaçacak. İşte doların 42 TL olacağı o tarih... 

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Seçimden sonra Dolar kaç TL olacak? Ekonomi düzelecek mi? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi!

Vatandaşın en çok merak ettiği konuların başında gelen “seçimlerden sonra dolar, enflasyon en olacak? Düzelme yaşanacak mı?” sorusuna yanıt, isabetli tahminleriyle tanınan ekonomist  Selçuk Geçer’den geldi. Seçimlerden sonra dolar kuru, enflasyon ne olacak?

Rakamı duyanlar döviz bürolarını arşınladı! Selçuk Geçer dolar tahmini ile uykuları kaçıracak!

Döviz kurunda meydana gelen her hareketlilik vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar 19 TL sınırına dayandığı şu sıralarda ünlü ekonomist Selçuk Geçer, birtakım değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar!

Elinde 1 doları bile olan okusun! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer açıkladı! Şubat’ta tam bu kadar olacak!

Doların inişli çıkışlı grafiği sürerken, ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den çok çarpıcı bir tahmin geldi. Şubat’ta dolar kaç TL olacak? Düşecek mi, yükselişe mi geçecek? Ayrıntılar haberde…

Selçuk Geçer Şubat ayında doları nelerin beklediğini açıkladı!

Yatay bir seyir halinde devam eden doların durumu yatırımcıları düşündürürken ekonomist Selçuk Geçer, “Dolar kaç olacak?” sorusuna net bir yanıt verdi.

Memur ve emekliye ikinci zam mı geliyor? Ekonomist Selçuk Geçer asıl zam için tarih verdi! Koşun hemen bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer, memur ve emekliye yapılan yüzde 25 zammın sadece bir kaç ay süreceğini söyleyerek ikinci zammın geleceğini açıkladı ve tarih verdi. Koşun hemen bakın!

Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak! Ekonomist Selçuk Geçer peş peşe rakam verdi! 1 doları bile olanlar treni kaçırmayın

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların tam anlamıyla ne kadar olacğaını açıkladı. Peş peşe rakam veren Geçer, yatırımcıları uyardı.1 doları bile olanlar treni kaçırmayın, hemen bakın!

Rakamı duyanların uykuları kaçtı! Selçuk Geçer dolarda 35 TL için bir tarih verdi

Ekonomist Selçuk Geçer, yılbaşından sonra 4-5 aylık süre içerisinde ekonominin mevcut halde seyretmesi durumunda dolar kurunun 35 TL'leri dahi görebileceğini dile getirdi.

Dolar Aralık'ta bu kadar olacak! Selçuk Geçer'den dikkat çeken açıklama! Hemen bakın, pişman olmayın!

Dolar denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan ekonomist Selçuk Geçer, vatandaşlara dolar ile seslendi. Ekonomist Geçer, doların kademeli olarak kaç lira olacağını paylaştı.

'Dolar trenini kaçırmayın' diyen Selçuk Geçer tarih paylaştı!

Dolarla ilgili yaptığı yorumlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Selçuk Geçer, döviz kuru üzerinden flaş bilgiler geçerek yatırımcıları heyecanlandırdı.

Selçuk Geçer uyardı! O tarihe kadar dolar almayan pişman olacak!

Selçuk Geçer uyardı! Dolar freni patladı doludizgin geliyor, bu tarihe kadar almayan treni kaçıracak

Selçuk Kaarabağ ka mühendislik Haberi

Selçuk Kaarabağ ka mühendislik


Norveç'in elektrikli ısınma sistemleri konusunda pazar lideri olan ve dünyada ilk kez elektrikli konvektör ısı cihazları üreten Nobo'nun Türkiye distribütörü KA Mühendislik, Alman ısı pompası Dimplex, odun sobası ve şömine markası Jotul ve Scan ile Türkiye pazarına kaliteli ürünler sunmaya devam ediyor. 


Merkezi İzmir'de olan KA Mühendislik, 2007 yılından bu yana Nobo ile büyük başarı yakaladı. Ürünün kalitesinin ve vaatlerinin başarıyı artırdığını söyleyen Ka Mühendislik Genel Müdürü Selçuk Karabağ, "Aynı başarıyı Dimplex ısı pompaları, Jotul ve Scan odun sobası ile şöminelerde de hedefliyoruz. Diğer ev ısıtma sistemlerinden çok daha modern olan bu sistemler, hem son derece ekonomik elektrik tüketimi hem de yüksek verimlilik sağlıyor" dedi.


Kaliteli ısınma

Karabağ, "0'dan 15 dereceye yaklaşık 15-20 dakikada ulaşan sistemler kapandıktan sonra kömür kaloriferleri gibi uzun...