08 / 05 / 2024

Selçuk Geçer Şubat ayında doları nelerin beklediğini açıkladı!

Selçuk Geçer Şubat ayında doları nelerin beklediğini açıkladı!

Yatay bir seyir halinde devam eden doların durumu yatırımcıları düşündürürken ekonomist Selçuk Geçer, “Dolar kaç olacak?” sorusuna net bir yanıt verdi.



Para ve ekonomi politikaları üzerinde yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun şubat ayında göreceği zirve noktayı açıkladı.

"REEL SEKTÖRDE 24 OLDU BİLE"

Selçuk Geçer Şubat ayında doları nelerin beklediğini açıkladı!

Dolar kahini olarak ün salan Geçer, doların gerçek değerinin şu sıralarda 24 lira olduğunu fakat iktidarın elindeki araçlarla seçime kadar doları baskılamaya çalıştığını ifade etti ve "Bu artışı artık baskılamaları mümkün görünmüyor. Ülkeye getirebildikleri sıcak para imkanları da tükenmiş durumda. Dolar önümüzdeki süreçte yükselişini başlatacak ve şubat sonuna kadar 24 TL'yi görecek." açıklamasında bulundu. 

“DOLARI BASKILAMAK İMKANSIZ”
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön